Fatih Buzgan
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.984
Yağmurda yol bisikletimle berbat İzmir-Aydın yolunda giderken, arka lastiğim patlamıştı, şansıma da o gün ne yama ne pompam yanımda değildi,
eve de daha 25km vardı, önce yağmurda ve ıslak kıyafetlerle spd ayakkabılarla 5km yürüdüm, sonra sıkıldım, zaten arka lastiğim bitikti deyip,
kendimi de iyice öne vererek 20km patlak lastikle sürdüm.
Eve gidip yamayayım dedim, bir defada 15 yama yaptım (sabııır)
Ama yol iç lastiğine mtb'nin geniş yamaları hepsi tutmuyordu.
Yamaların altından pıııss diye sesler geldikçe sinirlerim tepeme çıkmıştı.
Ben de en son pıss efekti yapan yani tutmayan yamaların üzerinden izolabant çektim birkaç kat, o da yemedi, sonunda vazgeçtim 1 hafta sonra yeni iç lastik alabildim
Kısacası 1 iç lastikle 1.5 saat uğraştım, ama işe yaramamıştı
Niye bu kadar uğraştın derseniz, Torbalı'da (oturduğum ilçede) çokça bisiklet kullanılmasına rağmen, 28" iç veya dış lastik yok
eve de daha 25km vardı, önce yağmurda ve ıslak kıyafetlerle spd ayakkabılarla 5km yürüdüm, sonra sıkıldım, zaten arka lastiğim bitikti deyip,
kendimi de iyice öne vererek 20km patlak lastikle sürdüm.
Eve gidip yamayayım dedim, bir defada 15 yama yaptım (sabııır)
Ama yol iç lastiğine mtb'nin geniş yamaları hepsi tutmuyordu.
Yamaların altından pıııss diye sesler geldikçe sinirlerim tepeme çıkmıştı.
Ben de en son pıss efekti yapan yani tutmayan yamaların üzerinden izolabant çektim birkaç kat, o da yemedi, sonunda vazgeçtim 1 hafta sonra yeni iç lastik alabildim
Kısacası 1 iç lastikle 1.5 saat uğraştım, ama işe yaramamıştı
Niye bu kadar uğraştın derseniz, Torbalı'da (oturduğum ilçede) çokça bisiklet kullanılmasına rağmen, 28" iç veya dış lastik yok