Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bülent hanım bu mesajı okusa ne der?

A

Anonim

Silinmiş hesap
118839 dosyayı görüntüle


Sayın yöneticiler burada edilen cümleyi siz okudunuz mu?
Bu cümle resmen cinsellik değilmi?
Yazılacak çok cümle var ama NEYSE.

Tekrardzn yazayım, burada edilen cümle biri Bülent hanıma gönderse ve Bülent hanımda suç duyurusunda bulunsa aramızda hukukçu arkadaşlar yazsın neler olacağını.

Birileri evinde kendi çocuğuna edemediği lafları bir başkasının evladına asla etmemelidir.
 
Scudo
İlk parağraftan sonraki yazdıklarınız konusunda haklısınız ama bence o yorumu yazanın niyetinin sizin algıladığınız gibi olmadığını düşünüyorum. Daha doğrusu sizin anladığınızı sandığım şekilde bir anlam çıkaramadım.
 
  • Beğen
Tepkiler: Rocketman
Tır kazası vermesin.

En fazla dava açar. Oda yazı yazanın problemidir.
 
@Fatih Koçak
Olay benim algımla alakalı değil, konuya muhatap kişinin usluptaki pervasızlığı ve alenen bir sanatçıya hakaret.
Bunun üzerinde durmamın tek sebebi bu gençlere hakaret ederken konuyu nerelere kadar götürebilir bir yapı?
İnsanlar hobilerinden soğuyor.
Yöneticilerin dikkatinden kaçmasıda ilginç.
 
@DutPekmezi
Muhatap o değil ki,
Konuya muhatap forumdan sorumlu arkadaşlar.
Yoksa adını andığınız şahıs tekrar forumu terk-i diyar eder...:) :) :)
 
konuyu moderatörlere iletmek yerine ekran görüntüsü alıp foruma tekrar eklemenizin sebebi nedir?

a-kamuoyu oluşturarak toplumu bilinçlendirmek, duyarlılığı arttırmak
b-ilgili kişiyi linç ettirmeye çalışmak, ayıplanmasını sağlamak
c-bülent ersoy okumamışsa belki okur da dava açar diye tekrar denemek
d-benim gözümden hiçbir şey kaçmaz, en duyarlı benim, en etik kişi benim diye kişisel şov yapmak
e-hepsi
 
@OnurÖzdağ
Pembe kimliği var.Bülent hanımdan başka bir hitap zor.

@trabzonlu ozan
Öncelikle Trabzonun neresinden?
Cevap : hiçbiri

Yada kısaca teşhir desem.
 
@asusmune
Asussume dostumuz bana gollük bir pas ortalamış. Sanırım bir takımda yer alsaydı kendi kalesine attığı goller nedeniyle kontratı feshedilirdi. İlk olarak ismi ile kendisine hitap etmek isterdim ama rumuzunda ismini belirtmemiş. Oysaki benim ismim düzden okunduğun da mehmetsunu tersten okunduğunda sunumehmet. Nerdeyse bir cam kadar şeffafım gizlim saklım yok. Asussume nin bahsettiği konularda nerdeyse ultra liberal görüşlere sahibim. Bülent ersoy beni tanısa "efendiym fevkaladenin fevkinde düşüncelerinizi izhar ettiğiniz içün son derece mütehassis oldum. Ablanız kurban olsun size" der sonrasında yeri göğü çınlatan bir kahkaha patlatırdı. Bülent ersoy öylesine söylenmiş bir isimdir belki tarkanda olabilirdi ee o zaman bizim durum ne olacaktı. Doğrusu işin bu yönünü hiç düşünmemiştim. siz değerli mesainizi harcayıp düşündüğünüze göre bu cinsiyetçi kodlara karşı bir zaafınızmı var mı diye aklımdan geçirmiyor da değilim. Ha benim hiç bir konuda diyasporik hassasiyet ve maraziyetlerim hiçbir kavramda komplekslerim yoktur. Yunus mesrebine ve melami kültüre kendimi yakın hissettiğimden insanın tercihlerine saygı duyarım. Vergisini verip vatandaşlık görevini yerine getirdikten sonra son derece saygıdeğer bir vatandaş olan bülent hanım da bu görüşümden istisna değildir. Bilgilerinize.
 
@mehmetsunu

Ultra liberal, yunus-i ve melemini yollarını çorba etmiş bay mehmet, çok yolla hemhal olduğunuzdan ettiğiniz cümlenin nereye vardığının muhakemesini yapamıyorsun.yani kısaca binilecek bir vasıtaya sanatçı adı verirken hangi mantıkla bineyim mi diyebildiniz.çok verin gevşekliği de mesajı sildirin.en azından gençlere yanlış örnek olmazsınız.topçudan da toptanda hiç anlamam.
 
@asusmune bence kötü bir örnek değil. Bülent ersoyun kendisi topluma zaten çok kötü bir örnek. Cinsiyet değiştirdiği için demiyorum bunu. Kişiliği, hareketleri, konuşmasi toplum için tam bir travma. Dediğiniz gibi kötü bir örnekse gündemde tutarak insanlarin gözüne sokarak yanlış yapıyorsunuz. Amacınızla çelişiyorsunuz. Buradaki üyelerin yönetici rolüne bürünmesini hiç sevmiyorum şikayet edin geçin. Beğenmediğiniz kullanıcıları engelleyin burası forum ortamı herkes bol keseden atip tutar sanal bir ortam.
 
@trabzonlu ozan

İçimde kalmasın bende cevaplayayım :D
f-a hariç hepsi
iyi forumlar .
 
  • Beğen
Tepkiler: trabzonlu ozan
@asusmune sanatcı olmasını nıye bu kadar vurguladınız onu cok merak ettım. alanen acık bır sekılde halktan birine hakareti nasıl tanımlarsınız peki sanatçı olmasının ne ayrıcalığı var ? şikayet mekanizması sizin böyle konuları açmamanız için var. ortada bir hata yanlış varsa şikayet edersiniz yöneticiler gereğini yaparlar. yada yöneticiliğe göz kırpıyorsanız deneyin şansınızı siz verin cezaları.
 
  • Beğen
Tepkiler: Tolqiu
@dnz
Bir kelimenizi bile anlamadım, kusuruma bakmayın..yazdıklarınızı size yazılsa ne hissederdinizin iki misli hissettim.forumda ne çok senarist varmış.maşallah.
 
@asusmune alanen bir sanatçıya hakaret diye özellikle belirtmişsiniz bende size soruyorum. Sanatçı olması neyi değiştiriyor halktan birine laf edilmesi serbest bir şey mi? anlaşılması zor bir şey yazmamıştım. tekrar okumayı deneyin.

anlamanız gereken kısmıda belirteyim tam olsun. ŞİKAYET BUTONU diye bir buton var sol altta o butonu kullanmaya çalışın..
 
@dnz
Vbullet pek kullanmadığım için tam vakıf değilim smf ile hep haşır, neşir oldumdandır.
Sizin gibi yol gösterenler sayesinde bende aydınlanacağım.
 
Geri