Scudo Sports

Bulgaristan'dan vivelo alıp gelmek.

Göz kapaklarımın içinede vivelo yazsalar da uyurken de görsek. Renk tonları güzel ama her kareye vivelo da yazılması çok itici geldi bana.

Scudo
@therkut salkano taktği Bulgarlarda yaptırmış çinde tayvanda malı sürmüşler piyasaya,fiyatlar ise adamlar uçmuş,dünyada satış fiyatlarına bakıp bir çizelge yapmışlar sanrım,salla diyorum kısaca bu mala

Bulgaristan'dan ben de bisiklet bakmıştım. Ancak fiyatları çok da uygun değil.

mavi tonlu bisiklet gerçekten çok güzel her karede bir yazı olması pek hoş durmamış gibi geldi.

fiyatların nasıl ucuz olmasını beklersiniz :) resmi konan bisikletlerde lightweight jantlar bora ultra lar ffwd ler campiler havada uçuyor :)

Geçen sene Türkiye Turunda takım birinciliği kazanan Caja Rural - Seguros RGA takımı Vivelo marka bisiklet kullanıyordu. Hatta kullandıkları bisiklet şu (link)
Fiyatlar yok mu ben mi göremedim?
http://www.vivelo-bikes.com/2012/arc-rs-lavuelta/vivelo-arc-rs-lavuelta-1.jpg

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
arkadaş yapmayın bunu bu tasarımların nesini beğeniyosunuz türkiyedekiler daha güzel

1 leva 1,50 TL. site euroya çevirdiğinde fiyat çok artıyor.sitenin paritesi farklı galiba!

Vivelo firmasına mail attım.İnstagram'da verdikleri indirim kodunu istediler,yolladım.İndirimli fiyat listesini gönderecekler.

Dosyalar

• Vivelo_1.jpg
    Vivelo_1.jpg
    39,3 KB · Okunma: 110
Vivelo firmasından seçtiğim iki model için beklediğim indirimli fiyatlar geldi.
2015 Model Vivelo RAW Dİ2 2346$
2015 Model Vivelo ARC RS Dİ2 1627$
Donanımlarını incelediğinizde fiyatlar uygun gibi görünüyor.Ek'te bana gönderilen mail'i inceleyebilirsiniz.

Dosyalar

• Vivelo fiyatlar_1.jpg
    Vivelo fiyatlar_1.jpg
    58,3 KB · Okunma: 97
  • Beğen
Tepkiler: Hami Tabi
vivelo-arc-1.jpg Vivelo fiyatlar_2.jpg 1.3 kg.ağırlığındaki kadroya sahip karbon model için 1600$ dedi adamlar yaa. Kafa gitti benim şimdi:)))

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Metro otobüs firması ile getirirseniz sorun yaşamazsınız.Bulgar hudutunda bekleme yapmıyor ve bulgar memurlar bagaj kontrolüde yapmıyorlar.Karşılıklı çıkarlar diyelim:)Kendiniz yada başka bir turzim firması ile getirtmeye kalkarsanız problem çıkartıyorlar.20 bulgar levası (35)tl) ellerine sıkıştırsan her türlü geçiriyorlar.
Bisiklet fiyatlarını bilmiyorum ama telefon fiyatları %40 daha ucuz.Örnek Iphone 6s 1700 tl+ pasaporta işletme 131 tl= 1831 tl.Ancak iki yıl içinde bir daha pasaporta telefon işletemiyorsunuz.Ticaret olarak yapılmamaması için devlet böyle bir kural koymuş.

kadro, maşa, gidon, gidon boğazı ve fren sistemi fiyat sanırım bu. dikkat edin lütfen.

bir ara bende ilgilendim bununla,bulgaristanda olduğunu biliyorum,hangi şehirde ki ofise baktınız?

Çok iyiymiş. Tasarımlar müthiş, komponentlerine söyleyecek söz yok zaten.

Geri