Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bulunduğunuz ildeki en iyi üç bisiklet mağazası

Ankara;
Emre Bisiklet
Red Bisiklet
Öner Bisiklet
Hocam Öner bisikletten bisiklet alma durumum var ben malatyadayım da öner biiskletle ilgili bi bilgim yok dolayısıyla sizce nasıldır ilgililer midir ustaları iyi midir güvenebilir miyim?

Scudo
@Burak Kılınç degerli dostumuz @burcinhan 'a sormussunuz ancak , kendisinin izniyle ben de cevap vermek isteirm ; ben istanbul'dan defalarca , telefon ile urun ayirtarak, alis veris icin kendilerine ugradim ve ilgi, alaka ve fiyat acisindan inanilmaz yardimci olmaktalar. tabii ki , @burcinhan ustad , cok daha guncel ve dogru bilgiyi verecektir.

• Beğen
Tepkiler: Burak Kılınç
Mugla ortaca tarkan bisiklet
Cakir bisiklet
Antalya doga sporları bisikletci

@Burak Kılınç degerli dostumuz @burcinhan 'a sormussunuz ancak , kendisinin izniyle ben de cevap vermek isteirm ; ben istanbul'dan defalarca , telefon ile urun ayirtarak, alis veris icin kendilerine ugradim ve ilgi, alaka ve fiyat acisindan inanilmaz yardimci olmaktalar. tabii ki , @burcinhan ustad , cok daha guncel ve dogru bilgiyi verecektir.
Çok teşekkürler hocam bilgilendirdiğiniz için

istanbul
1-Velo (bakırköy)
2-Tilmen(bakırköy)
3-Unicycle-Garage (güngören)

İstanbul
1-Gürsel Akay bisiklet Kadıköy
2-....
3-....

Kayseri
Öyle bir bisikletçi yok bisiklet
Kim kaybettiki ben buldum bisiklet
Gören insanlık namına haber versin bisiklet

Burada toplam zaten 3 tane var :) Beş para etmezler.

Oturduğum yerde işi tamamen bisiklet satıcısı olan bir dükkan yok galiba. Salcano fabrikası var sadece özel kişilere satış yapıyor onu biliyorum. Diğerleri ise genelde 700TL'ye bisiklet satan mobilyacılar.

İzmir’de
1 Seda bisiklet
2 İzmir bisiklet
3 sundu Çankaya

Bursa da malum yerler var isimlerini vermeye gerek yok paran varsa kralsın fiyat sormak yok al al al uzat kredi kartını çık bunun dışındakiler kapıdan girince anlaşılıyor zaten bir an önce çıkıp gitsin fakir diye fazla ilgilenmiyorlar bunu anladıktan sonra kapılarından Bi daha girmedim fakirim çünkü gurur duyuyorum çakallara kaptıracak param olmadığı için.

Konya'da henüz düzgün bisikletçi görmedim.

Denizli için sanırım accell bisiklet. Cumartesi birkaç ayar ve tamir için götürmüştüm. Sağolsunlar ilgi alaka gayet iyiydi ve yapılan işlerden herhangi bir ücret talebin de bulunmadılar.

Malatya muko bisiklet ,Yıldız bisiklet 😉

Antalya
1. Bikestop

İzmir
1. ADK bisiklet
2. İzmir bisiklet

Ankara için belli başlı hepsini bilirim ama servis hizmeti için benim önerim Red bisiklet olur.

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
Ankara

1-Ankabike - alışveriş, servis, bilgilendirme 10/10
2- Delta bisiklet Bahçeli - 2 kez ürün alışverişi 10/10
3- Performans bisiklet Hoşdere - 1 kez ürün alışverişi 9/10 (bir puanı pazar günleri kapalı olmasından kırdım, okuyorlarsa bana kızmasınlar :) )

Geri