Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bunlardan kullanan var mı?

SerdarK.

Daimi Üye
Tepki
156
İsim
serdar
Başlangıç
1998—99
Bisiklet
Whistle
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
(link)

Arkadaşlar linkte verdiğim üründen veya benzerinden kullanan var mı? Kullanışlı mı? sizin öneriniz nelerdir.
c2c6c6efc1933efebe295213da352400_M10.jpg

Scudo
Bunun mavisini sipariş verdim ve geçen hafta elime ulaştı. 3-4 kez kullanma imkanım oldu. Kötü bir yanını görmedim. Tek sıkıntısı kısa olan cırt cıtı biraz daha kısa olsaymış iyi olabilirdi. Bunun dışında bir eksiği yok. Bunun yanında şu tavsiyede bulunayım. Telefonu gündüz vakti o bölmeye koyma. Havalar sıcak olduğu için aşırı ısınabiliyor, aklında bulunsun

• Beğen
Tepkiler: SerdarK.
benzer bir ürün kullanıyorum.. kullanışlı bence.. ama yurt içinden de alabilirsin hemen hemen aynı fiyata

@serdarkoc Bunun kırmızısını kullandım. Benim telefonum 5.5 inch aldığımda 5.5 inch telefonlara uygundur yazıyor ama çanta geldi ki üzerinde 5.3 inch yazıyor. 5.5 telefonum zar zor sığdı ama bu sefer de kulaklık çıkşı olmadı.
Ekranı görmenin bence bir esprisi yok. Sadece eğer km saatiniz yoksa telefonunuza endomondo yükler, ekranı sürekli açık tutar endomondoda hızı büyük gösterime alır böylece kendinize bir km saati yapmış olursunuz (Ben uyanığım ya :) bu amaçla aldım ). Fakat endomondonun hız verisi yanlış kendileri de kabul ediyor. Mesela kullanırken 50 km hız görüyorsunuz vay 50 yaptım diyorsunuz. Evde bilgisayardan endomondoyu kontrol ediyorsunuz en yüksek hızınız 44..Eee sen bana 50 yazdın. Ben endomondya mail attım kullanım esnasındakini kaale almayın o yanlış dediler. Ben de gittim SIGMA km saati aldım .

Çanta güzel işe yarıyor ama bence bulunduğu yer çirkin. O yüzden bir tane sele altı çanta aldım gene çakma roswheel (ebay aliexpress veya dx ten falan alıyorsanız aldığınız çakma bu arada ;) ) bu üst boru çantasını oğlumun dağ bisikletine taktım ..

Benzer üründen kullanıyoruz. Telefonu rahatça kontrol edebiliyorsun.

Yazın İstanbul'da güneş altında 2 saat sürüldükten sonra iphone 4s'in(runtastic programı açıkken) sıcaktan kapandığı görülmüştür. Bilginize.

• Beğen
Tepkiler: tselim
Geri