Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bunny Hop Deneme

Scudo
guzel, calısmalara devam fakat converse ile biraz zor olr dıye dusunuyorum tabanı daha genıs bı spor ayakkabı ıle daha rahat cekersın bnce ;)

Arkayı hiç çekmiorsun:D ama yaparsın yakın zaman da :) çalışan başarır yani başarılar kardeşim ;)

eğer iyi bir bunnyhop çeken insan gördüysen o tekerin havası az olsa bile o ''pat'' diye sesi duymazsın. o ''pat'' sesi gidince bilki bunnyhop çekmeye başlamışsın;) (teker havası az olmasından kastım hepimizin bildiği inik hava diye tabir ettiğimiz ölçüdür) hareket yaparken gücünüz tek başına işe yaramaz o gücü teknikle kullanırsanız ozaman çok güzel işe yarar. güç ilede hareket yaparsınız yapanlarda var elbet ama ortada estetik denilen görselliği göremezsiniz ve buda izlerken sıkar insanı süren bile sürdüğünden bişey anlamaz, belli süre sonra bmxe başlayanların sıkılmalarında önemli etken tek başına olmasada budur. gücünüzü tekniğiniz ile kullanırsanız işte ozaman çok güzel şeyler çıkar ortaya bmxte. street süren yada flat süren arkadaşlara tavsiyem lastik havalarınızı sert yapın. bmxin ön tarafını bisikletten inik halde iken kaldırıp yere bırakırsanız sekmesi gerekiyo. gidipte beton gibide vurmayın havayı. kullandığınız lastik yanında örneğin 100pci yazıyosa ona 60pci hava çok iyi. 60 yazıyor ise diyelim 45 50 iyi olur. lastik kenarında yazan maximum hava değerini hiç birzaman lastiğe vurmamanızı kesin bir dil ile öneriyorum. gelelim güzel bir bunnyhop nasıl çekilir. öncelikle direksiyonu göğsünüze doğru kollarınız tam kırığa yakın bir şekilde çekiyorsunuz daha sonra ayaklar ve bel çok önemli. kollarınızla bmxi ileri iterken kollarınız ileri doğru açılıyor ve beliniz ve bacaklarınız yarı kırık(eğim) bir hale geliyor, vucudunuzu geriye doğru veriyorsunuz ve güzel bir bunnyhop çekmeye alışmaya başlıyorsunuz:) tabiki hareketler anlatılmakla öğrenilmez. teoride öğrenir ve uygulama ile pekiştirip kesin sonuca tekrarlarla ulaşırsınız. ilk seferde bu olmaz demeyin deneyin olduğunu zaten görüceksiniz ama erken ama geç. TR'de bmx'i azıyla sürenler bedeniyle sürenlerden daha çok olduğu için her söze itimat etmeyin. süren ve bilgisine güvendiğiniz kişilerden bişiler öğrenirseniz hem zaman kaybetmiş olmazsınız hemde sizden sonrakilerede siz öğretmiş olursunuz.

saygılarımla, psychobmx.

psychobmx! bole egitici video tarzi bisiler yapsan olmazmı :D:D cünkü gerekli ben ogrenmek istiyorum nasıl oldugun az cok biliorum ama türçe acıkmalı bir video yok eger boyle bisey yaparsan cok faydalı ola bilir tabi bu saddece bi oneri genede anlattıkalrın icin cok saol

aralık 1'de askere gidiyorum. inş geldiğimde güzel şeyler yapmaya çalışıcam bmx adına

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
@gangbang dig

bakın belki aranızda izlemeyen arkadaşlar vardır türkçe açıklama bmx videoyu Bülent Abi yapmıştır. öğretici olduğu için reklam olucağını düşünmüyorum. uzman tv internet sitesinden izleyebilirsiniz. arama köşesine bmx yazdığınızda karşınıza direk çıkıcaktır. tabi daha ayrıntılı ilk başlayanlar için daha çok hareket ve daha çok ayrıntılı açıklamalı bir şekilde video yapılabilir. bunun içinde kategorilerinde iyi süren bmxcilerin biyere gelmiş kişilerin ortak bir yapılanma ile geniş kapsamlı videolarla Tr'de bmx gelişimi için video ile hareket anlatımı yapılması gerekmekte.
Arkadaşlar bildiğiniz bmx hareketlerini ondan tam anlamı ile doğruluğundan eminseniz ve o hareketide başarılı bir şekilde yapıyorsanız öğretmekten kaçınmayın öğretin. ilerlemek için öğretmek,öğrenmek ve yenilikler gerekir.

saygılarımla, psychobmx.

@collage1

Bisikletine bak herhangi bir eksigi varsa gider ki sorun çıkmasın ve sende sürdügünden tad al öyle degilmi :)

bence fotograf kareleri cok güzel ama kilit işi bisikleti bozmus benim goruşum

bunny hop yapabilmek için neler yapmak lazım mesela ben 1 metre yükselmek istiyorum neler yapmallazım vicudumun hangi bolgelerini calıstırmamlazım acıkcası nasıl calısmamlazım ??

bence bunny hop videolarını izle ek olarak kas olarak gelistirmen gereken birsey yok zaten bunny hop calıstıkca kaslarında geliscektir

mesela trial yapan biri iki ayagını birlestirip atladıgı yere bisikletlede atlıya bilio o sekilde calısıolar bundada olye birşey varmıdır diorum ... yorum içn teşk.

Geri