Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bunny Hop

Tepki
1
Arkadaşlar çok az bi bunny m var 10 - 15 cm kadar. Bunu yükseltmek istiyorum bütün gücümü harcamama rağmen bu kadar kalkıyor.Ve okullar başladı genelde 4 gibi veya 6 gibi evde olucam.2 saat anca çalışabiliyorum yardım ederseniz sevinirim.Lütfen ne tür teknikler uygulamalıyım bunny mi yükseltmem için.

Scudo
(link)

bu lınktekı arkadas ıyı anlatıyo gayet... sahsen benım hıcbır fıkrım yok ...:)

Değerli yorumun ve yardımın için teşekkür ederim diğer arkadaşlarımızın da yardımlarını bekliyorum.

Bende yapamıyodum 2 hafta önceye kadar emin ol 2 haftadır sürekli çalışıyorum. ama hep aynı yukseklıkte bunny yapıyorm yani yükselmesi gerekmezmi her seferinde daha güçlü bi şekilde yapmaya çalışıyorum ama hiç yükselmiyo.

Ben de bisikleti bi 5-10 cm zıplatabiliyorum ama sanırım benim yaptığım bunny-hop değil jumping:)

Merhaba arkadaşlar.Bende yaklaşık 4 gün önce GT SLAMMER 2012 Modelinden aldım.İlk işim bunny hop öğrenmek oldu.Gerek youtube'dan gerekse farklı forumlardan araştırdım ama yeterli bilgiyi alamadım.Fatih civarında oturan BMX ci arkadaşım varsa ise buluşup bilgi almak isterim :) Saygılarımla..

Geri