sezai arabacıoğlu
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 113
- Bisiklet
- Cannondale
bi,r bolulu bianchi de kullanmöışi biri olarak sahip olduğüunuz bisiklet eskiden herkesin hayranlıkla baktığı ve zamanın en pahalı bisikletlerindedn di tabi şimdi çelik aliminyum karbon titanyum derken çelikler gölgede kaldı yalnız bu bisiklete bence ufak tefek baklımları hariç hiç möasraf yapmayın masraf yapacağınız bisiklet artık en az aliminyum olmalı aynı zamanda bisiklet zamanın en güzel donanımına sahip yani şimdini,n xt leriydi bu donanım o zaman için 18 vites almak lükstü ve bunlar 21 maşaya gelince alacağınıuz maşa da uyumsuzluk sorunu yaşayabilirsiniz çok sıkıntı verir göbek gibi kısımlardaki boşuklarını alın seleyi değiştirin isterseniz eğer aliminyum bir ngidon yeni elcekler bisikjelti gayet hoş gösterir bence fazlasına gerek yok birde lastikler ve jantlar olabilir yani ana aksamlara dokunmayın paralax göbekli jantları tavsiye edebilirim çok güzel uyum sağlar eski bisikletim bianchi aspid sx e ben çok bakım yaptım boyasına kadfar kazıdım ama sonradan anladımki çelik kadroya lüks harcama gereksiz 24 vites alivio donanımı yapmıştım halaen öyle şu anda çok güzel ama çok ağır kadrolar oldukları için çok fazla uğraşmayın bence