Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Burak dingiloglu (izmir) sorunlu müşteri (alıcı).

aly gunes

Forum Demirbaşı
Tepki
48
İsim
Güneş
Bisiklet
Carraro
Forumdaki Herkese slm arkadaşlar.

Şuan görevde olmam sebebiyle sorun yaşadığımız konuyu alıntı yapamadim.kısaca ben buraya aktarmaya çalışacağım.

Ben ali güneş izmirden. 43 yaşındayım ve izmirde 20 yılı aşkın bir bisiklet geçmişim var.forumda ve izmirde geniş bir kesimde tanınırım.

Bisiklet ve aksesuarları konusunda kaliteli ve iyi malzemeler kullanmaya özen gösteririm.zamanla ihtiyaç fazlası aksesuar ve bisiklet malzemelerini buradan siz forum üyelerine 3 aşağı 5 yukari belli bir ücret karşılığı ihtiyacı olan arkađaşlarıma bisikletforum ailesi aracılığı ile ortak noktada buluşurak gönderiyorum.fazla konuyu dagıtmadan olayi siz değerli forum üyeleriyle paylaşmak istedim .

Yurtdışından ( Ray - Ban ) marka güneş gözlüğü getirmistim kullanilmis 2 el.. Bi kenarda duruyodu ihtiyaç fazlası olmasından dolayı satış ilanını foruma koydum.

Bahse konu arkadaşım Burak dingiloglu ürünle ilgilendiğini ve izmir içi görüşerek ürüne talip olduğunu belirtti.

Perşembe günü öğle sonu karşıyaka tersanede bulusarak ürünü inceleyerek ve kontrol ederek fiyat konusunda da 150 tl.olmasina rağmen ciddi bir pazarlıkla önce 100 sonrada
125 tl.lik ısrarlı talebi sebebiyle sıfir fiyatinin(400 tl) 3 te 1 fiyatina alarak satışı tamamladik.

Satış sonrasi akşamı gece watsaptan bana mesaj yazıp ürünü geri iade etmek istediğini ertesi gün ogle sonu geri getirmek istedigini yazmış. gece geç saat olması sebebiyle ertesi gün saat 10 gibi aradım tel.dan.acmadi.saat 11 e doğru geri dönüş yaptı.

Urunu geri iade etmek istediğini beyan etti.bende ürün konusunda ve satışla ilgili bir sorun olup olmadığını sorduğumda herhangi bir sorunun olmadığını kendisinin ürünü alıp almamak ilgili bir kararsızlık yaşadıgini sonucunu çıkarttım.

Bana ürün yüzüme küçük geliyor yüzüme uymadi gibi mazeretlerde bulunarak ürünü iade etmek istediğini belirtti.
Bende ürünü deneyerek ve görerek aldığını satış sonrası ürünü belirttiği sebeplerden dolayı geri iade alamiyacagimi kendisine beyan ettim.israrla öğle sonu tekrar ürünü geri getirmek istedigini beyan ederek konuşmayı sonlandırmak zorunda kaldik.

ürun satışında memnun olmazsanız ürünü geri iade alırım gibi bir beyanatım da olmamıştır.

Yorum siz değerli forum uyelerinindir.

teşekkür ederim.
saygılarımla
Ali Güneş

Scudo
Sabah acmama sebebim gece calisip gunduz uyuyor oldugumdan. Hatta birkac defa bulusma isteginde bulundum . Fakat gece calisip gunduz uyuyor olmamdan dolayi gelemedigimi whatsapp'dan belirtmistim. Yuzume kucuk gelmesi mazeret degildir. Ilk an yuzume tam oturdugunu farkettim. Oysa yuzume kucuk geldigini biraz taktiktan sonra da gormus oldum. Kaldi ki urun aksam 6-7 sularinda elden teslim alindi. Aksam 9-10 gibi whatsapp'dan mesaj atildi. Ve gunes isinlarinin kaş bolumunden iceriye giriyor olmasi da çabası. Konuşmanın sonlanmasi su sekilde oldu. Ilgili kisinin işinin olmasindan dolayi telefon yuzume kapandi. Yazik . Ben 35 yasinda biriyim. Boyle şark kurnazlığı yapan bisikletseverlerini gormek insani üzüyor.

merhaba,arkadaşlar hepimiz bi şeyler alıp satıyoruz , bende ghost kadro aldım resimde ufak görünuyordu ancak az bıraz büyük geldi , fakat satış oldukdan sonra ,geri iade üründe sahte(replika),kırık,çürük,çarık vs vs olmadıkca satan kişi geri almayabilir bu satıcının kararına kalmışdır,ben ghost kadroyu geri verme talebim olmadı,olmazda, satarım veya takas yaparım veya toplar bıner gezerim böyle düşündüm , o yüzden ali,burak arkadaşlar ufak tefek rakamlar için bence birbirinızi üzmeyin derim

@uzaklar26
Iyi aksamlar ender bey.
insan karalamak çamur atmak çok basittir.bu gün bu forumda buraya bu satışla ilgili bir konu açarak şahsıma yapılan haksız bir suçlama nedeniyle bende kendimi savunmak için bu şekilde bir bilgilendirme yazısı yayınlama gereği duydum.

Bir ürün satışı yapıldı. Yüzyüze görüşülerek .fiyat pazarlığı yapılarak. Sonuçta iki tarafta ortak noktada uzlaşarak el sıkışarak. Satış işlemi gerçekleşti. Ürünün satışı için bir zorlama veya bir baskı yapılmadı alıcıya.

Ürün ilanda olduğu gibi sorunsuz alıcıya elden teslim edildi.
alici urunu deneyerek begenerek ve satisi onaylayak kabul etmistir.prensip geregi satilan urunum ve satisimla ilgili bir usulsuzluk ve yanlis olmadigindan dolayi alicinin mazeretini gecerli bulmadigimdan dolayi geri iade talebini kabul etmedim.

Aliciyi satis oncesinden tanimam sahsen.o yuzden guven konusunda da temkinli oldugumu gozonune alarak olumsuz yanit verdim .

Alicinin satis sonrasi şahsım adına yapmiş oldugu yorum ve yazıları alıcıya geri iade ediyorum ve hareketinden dolayı onu tum forum ve bisiksever camiasi önünde siddetle kınıyorum.
teşekkür ederim.

Bu arkadaş tipik bir ölücü.Kendisine bunu söyleyince benden büyük olmasına rağmen yaşına yakışmayacak şekilde küfürler sarf etmiştir.

Olaya gelince

Facebookta 25 tl ye attığım ilana ürün ile ilgili bilgi verdikten sonra bi anda "20 tl havale edeyim.Olursa hesap numaranı yolla" lafını söyleyince şu fotoğrafı attım ( (link) ) . Neden fotoyu attım. Sattığım ürün aliexpresste 9-10 dolar satılan bir ürün zaten elimden çıksın diye aldığım eski fiyattan yurtdışından ucuza satıyorum.Bu arkadaş daha sonra bana 4 dolar olan başka ürünün linkini atıyor fahiş fiyattan veriyorsun felan diyip tekrar küfür etti.Ölücü diye tabir ettiğimiz adam en azından zeki olur yanlış ürünün linkini atmaz bu arkadaşta oda yok. Kendi açtığı ilanı gördüm ve tabanı gitmiş yıpranmış spd ayakkabıya 110 tl fiyat biçmiş. ( (link) ).Biraz araştırma ile bu konuyu gördüm.

Kendisi ifşa olunca forum linkini attığımda " Senin gibi başka dolandırıcıyı ifşa ediyorum orda da " lafını kullanmıştır.

Kısacası konuyu okuyup kendiniz karar verin bu arkadaşla alışveriş yapıp yapmamayı.Karar verirken de dikkatli olun.

Bütün konuşmaların ss elimde bir itiraz olursa konuya atacağım hepsini.

@Mehmet H.

20 TL olmaz mı diye soramayacak mıyım? Bu soru sorulduğu zaman sen yaşından birine "lanlı lunlu" mu konuşursun iyi ki bilgisayar başında klavyeye basıyorsun . Şimdiye kadar birçok alışverişim oldu birçok kişiyle yeri geldi aylar sonra iade bile aldım. Bu kadar paraya tapmayın. Sizin gibiler yüzünden insan kendi insanına güvenmez oluyor. Ayakkabı konusuna gelince sana mı soracağım kaç liradan satıp satmayacağıma. İster alırlar ister almazlar. Son olarak da bu gözlüğü satan zat içinde diyecek birşey yok. Ürünü aldıktan 1-2 saat sonra whatsapp dan mesaj attım iade etmek istiyorum diye . Beni blokladı whatsapp dan. Senin de 25 TL'ni vereyim de beni karalama. Reşit değilsen internete girmen sakıncalı.

Perşembe günü öğle sonu karşıyaka tersanede bulusarak ürünü inceleyerek ve kontrol ederek fiyat konusunda da 150 tl.olmasina rağmen ciddi bir pazarlıkla önce

Geri