Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Burası İstanbul..! Ferrari!

tolga1976

Forum Bağımlısı
Tepki
2.360
Efendim Merhabalar..

Bendiniz bugün şu aşağıda gördüğünüz parçanın yenisi bulmak için İstanbul Sirkeci'de bisikletçileri dolaşmaya başlıyorum. Parçamız avid marka disk frenin balatası olup öle her yerde buluna bir parça değil..
(link)

Neyse.. Giriyorum bisikletçilerimizin birine o ötekine gönderiyor derken Aslı bisikletten Efor bisiklete oradan Pedal bisikletten Delta bisiklete derken aslında ikinci derecede ihtiyacım olan parçalardan bir poşete doldurup son anda bir tanesinde orayı karıştır burayı karıştır derken buluyoruz parçamızı kan ter içinde. Velhasıl sıcak başıma geçmiş dinlenecek bir yer ararken şu aşağıdaki sokağın önünden tam geçiyordum kiii...
(link)

Sokağın başında donup kalıyorum.. Burada ne kadar beklediğimi hatırlamıyorum. Deltanın içerdeki canım Corratecleri Aslının camekandaki Meridaları Eforun duvarda asılı Kronlarından başı dönmüş olan ben, bu ara sokakta çok uzaktan gördüğüm manzara karşısında azıcık şoke olmak doğal sanırım.. Ne olduğunu anladınız mı peki?
(link)

Efendim ''manzaraya'' biraz daha yaklaşalım o zaman..
(link)

Belki biraz daha..
(link)

Bak sen şuna ya..
(link)

Dükkan önünde demire asılı bir...

FERRARİ..!
(link)

Basıyorum deklanşör tuşuna peşi sıra cep telefonun..
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Efendim ben böyle içli içli fotoğraf çektiğimi gören dükkan çalışanı söküyor bisikleti yerinden..:D
(link)

(link)

Dokunuyorum bu alete.. Ferrari markalı bu kadro üzerindeki donanımla 10 kilo değil bence ki çok daha aşağılara çekilebilir kanaatindeyim..
İşte bendeniz bu alet elimde boynu bükük, bür gün sahip olma dileği ile..
(link)

Fayita mı? 2750 Euro. Taksit yok peşin fiyatında bile indirim yok. Kredi kartı tek çekim.
(link)

Sahibiyle konuşuyoruz dükkanın. Ferrarinin distrübitörlüğünü alma aşamasında tanıtım maksatıyla bu canavarın peşin fiyatını vererek satın alıp getirtmişler İstanbul'a.

Ne diyelim.. Burası İstanbul.. Ve askıda bir FERRARİ..!:in:

Scudo
başlıkta ferrari yazısını görünce dedimki heralde bisikletle gezerken Ferrari araba gördü Ferrari kadrolu bisiklet bende beklemiyodum :) Harikabir kadro renkleri tasarımı falan..

Paylaşım için teşekkürler

Ben bisikletın kadrosunu sedonanın en son çıkardığı karbon bisikletın kadrosuna çok benzettim siz fark ettinizmi acaba ?

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
Banada ters gelen şeyler var CST lastik gibi :) bu fiyattaki bir bisiklette CST lastik komik durmuş.Aynakoldaki plastik muhafaza aynen :) selede dandik duruyor.Fiyatının bisikleti olmadığı kesin ama kadro hoş hakkını yememek lazım :) Aklıma ilk gelen bizim muhteşem esnafımız kadroyu bir şekilde bulup döşemiştir diye düşünüyorum :)

Paylaşım için teşekkürler.Bu arada aklıma geldi yıllar önce bir araba fuarına ferrari yol bisikleti getirmişti ben tv den izlemiştim.Bisikletin fiyatı birkaç yerli araba parasıydı.Sebebi de o modelin kolleksiyoncular için sınırlı sayıda üretildiği denmişti.

gayet başarılı bir bisiklet .......
duruşu kadrosu donanımı gayet iyi ne eksik ne de fazla ama ferrarinin bu işten haberi varsa ki vernik altı stiker ve logosundan yola çıkarak bu ürünün orjinal olduğunu düşünüyorum lakiiinnnnn beni gıcık eden olay şudur bazı kişiler bisiklet duayeni gibi konuşuyorya o dakkaada sinirlerin yerinden zıplıyoooo sonuç: bence orjinal (bakınız bence diyorum) ve üzerindeki ekipman da yeterli fiyatı nedirkiiiii bu canavarın ( ferrari sadece isim hakkını veriyor ve belli bir çıtanın altındada ürettirmiyor da olabliri )

• Beğen
@ferhat köse

Bence de sadece kadrosu iş yapar gibi duruyor o fiyata :) en azından full xt olsa güzel olurdu ve lastiklerde Schwalbe olsa parayı o zaman hak ederdi

• Beğen
sevgili yönetici arkadaşlarımız bazı markaların hakkında olumsuz yazıları dikkatimi çekti misalen cst ile sitesinde hiç baktınızmı???
(link)
yada üzerinde MICHELIN olsaydı harikamı olacaktı ??????
geçen gün dechatlondan MICHELIN marka lastiği 20 tl aldım yine 20 tl cst lastik te aldım bu denklemde iyi olan hangisi?????
yaniiii yönetici arkadışımız bir markayı karlamaktansa o markanın geçmişini araştırıp, insanları markalara önyargıyla yaklaşmalarını engellemesi gerekir bu yöneticiliğin bir görevi olmalıdır

@tuturuk

Cümleleriniz bana galiba.Öncelikle ben yönetici değil ikinci el bölümünde moderatör yardımcısıyım.Yani sadece ikinci el kısmındaki ilanları denetliyorum onay veriyorum kural dışı durumlarda müdehale ediyorum.bu bilgiden sonra asıl meseleye geleyim...

Ben de iyi kötü bir bisiklet binicisiyim.Senede 10 bin km kullanıyorum yaklaşık olarak.Tüm bakımlarımı kendim yaparım arada zaman buldukça arkadaşların sorunlarıylada ilgilenirim.Doğal olarak bu kadar bisiklete binen biri olarak bazı markalar hakkında eleştri de yapabilirim övebilirimde.Mevzudaki konu ise CST lastikler.Bu marka lastikleri ilk seferinde yıllar önce bilmediğimden ikinci seferinde parasızlıktan jant seti almak için maxsis lastiklerimi satmıştım o zaman ve sayısız kere arkadaşların bisikletlerinde kullandım.

Şahsi düşüncemdir tecrübelerime göredir."CST lastik değildir" Buna siz katılırsınız katılmazsınız bu benim kendi düşüncemdir.Forumda aldığım görev ile bir alakası yoktur.Forumda moderatör yardımcısıyım diye beğenmediğim bir ürüne güzel diyecek bir karakter yapısınada sahip değilim.KMC zincir de ucuz marka ama hiç şikayetim olmadı hatta çoğu konuda shimanodan üstün bile diyebilirim.Tabi bunlarda benim görüşümdür.

Kısacası siz merak etmeyin ben geçmişinide biliyorum bugününü de.Asıl siz bir lastik değil de bir insan hakkında birşeyler yazmadan önce bir geçmişini araştırın derim..............

bende başlığı ilk gördüğümde ferrari arabası sandım fakat bisikleti gördüğümdede işin şaka olduğunu sandım. Çakma vs. diye. Ama gerçekten ferrari bisikletlerde bile bu kadar meşhur bir markaymış ..

• Beğen
Benim bildigim bisiklet, bisiklet firmasindan alinir. Su an bir suru ust sinif otomotiv firmasinin birkac model bisikleti var (Mercedes, Porsche, Ferrari, Mclaren), ama hangisi kendi bunyesinde bisiklet uretimi icin eleman barindiriyor? Tabi ki hicbiri, cogu kadrolar Tayvan bazli firmalarin kataloglarindan secilip ustune marka basilarak ortaya cikiyor.

Benim gozumde CST lastik Ferrari bisikletten iyidir. Su an piyasada satilan cogu ic lastik ve bazi ust duzey lastikler (mesela Maxxis) bildigim kadariyla CST uretimi, ama nasil bir Chevrolet ve Cadillac (ikisi de GM'in markasi) arasinda kalite ve hedef kitle farki varsa CST de performanstan ziyade ucuz ve dayaniklilik hedefli bir marka.

• Beğen
Onurcum Ferrari bisikletleri üretmiyor colnago ferrari logosu ve renklerini kullanarak satış arttırıyor sadece.. Hani ferrari tutkunlarına hitap eden ara bir ürün bu..

Yoksa Ferrari bisiklet üretsin SLX malzeme taksın yok yani.. Görsellik sadece iddia yok..;)

Böyle bisikletlere inanmayın !!!

kadro taiwan kadro (link) isteyen firma istediği malzeme ile toplar.

birileri fabrikadan alırken istediği şekilde boyatıyor ve piyasaya sürüyor. benzeri ürünler Mercedes ve Audi olarak piyasada var. Bunlar lisanslı ürün olmadığı gibi yapılan davranış çok büyük sahtekarlıktır. özellikle satıcının "Ferrarinin distrübitörlüğünü alma aşamasındayım" gibi cümle kurması ne kadar iyi niyetli olduğunu ortaya çıkarıyor!!!

Ferrari bisikletler Colnago firması tarafından üretilip lisanslandırılan ürünlerdir.

@temucin90

Temuçin kardeşim çok doğru söylemiş. Ferrari, Mercedes Benz, Orbea, Scott... gibi çakma ürünler Tayvan'da çok profesyonelce boyandıktan sonra piyasaya sürülüyor. Son zamanlarda Kawasaki'de bisiklet üretiyor o orjinal yalnız :)

Tolga abi Ferrari Ferrari dedin öylece Ferrari araba çıkacak diye bekliyorum. Gittikçe yakınlaşmışsın halen "acaba pasajın içinde mi Ferrari var ki" diye bakıyorum ta ki bisiklet dikkatimi çekene kadar :D

@Faruk ÇUBUKCU

Konunun edebiyatı şu aslında: Bugün bu gördüğünüz Ferrari bisiklet ( kim üretmiş, nerden gelmiş, sahte veya değil vs. vs. vs) Deltada, Aslı Bisiklette, Kaçkarda, Eforda vs. olsaydı eğer bu şekilde elbise salladırılır gibi sokağa asarlar mıydı?

Bu manzarayı bir tek İstanbul'da görürsünüz.. Başka ilde değil..

İşte konunun ana detayı budur arkadaşlar..:D

• Beğen
Tepkiler: Murat Koç
Geri