Scudo Sports

Burdur

anladım kardeş kışın biraz araştırdım. nette vs sordum soruşturdum toker ticareti önerdiler. ocak 10 gibi bisikletin siparişi verdim adam şubat 5 te kesin elinde olur dedi tabi ben araştırdığım için şubat ortasını bulur demiştim. ama martın sonu geliyo bi ses yok 20 sinde çıkıçlar yapılacak dediler ama arıyorum birkaç yeri herkes başka bişey söylüyor baya bi kafam karıştı kabak tadı verdi muhabbet...

Scudo
@agnostika
Evet bendim.Yalnız gezi amaçlı çıkmadım.(yanlış anlaşılmasın) ;) Küçük bir işim vardı da :rolleyes:

Selamun aleyküm bisikletçi abilerim.Adım inanç,17 yaşındayım.Hobi olarak çevirmenlik yapıyorum.Bisiklete yoğun bir ilgim var.Ben de bilenlerin arasına geleyim dedim ve buradayım :)

merhaba arkadaşlar Burdur da mehmet akif ersoy üniversitesinde okuyorum bana yol arkadası olacak bi forumdaş arıyorum. Bakalım imkansızı başarabilecekmiyiz :))

• Beğen
Tepkiler: Kadir Altuntaş
Daha önce ne kadar tecrübelisin bu konuda bilmiyorum ama bi önerim var. Ben Isparta'da okuyorum buradan Burdur'a geçeyim beraber çıkalım yola Bucak'a vardıktan sonra dönüşte ben sapaktan Isparta'ya dönerim sen Burdur'a basarsın. Sabah 1.5 saat Burdur'a gelmem sürse, Maksimum 3 saat Bucak sürse , benim geri dönmek için çoğunu tırmanacağım yolu hesaba katarsak 6 saate daha ihtiyacım olacak. Hava akşam 7 de kararıyor, 1.5 saat de Bucak'ta dursak Isparta'dan en geç 7 de çıkmam lazım. Tahmini 8.30 buluşup yola çıkmalıyız.
Benim için total yol: 146km/10.5saat= 14.6km ort.(gayet düşük)
Senin için: Yaklaşık 95km/7saat=13.5km ort.(dönüş 4 saat saydım yorgunlukta olacak)
uyarsa görüşelim.

bana uyar ama bucaktayım zaten o sorun var bide bu da senin için bayağı bi km demek.eger yapabilirsek cok sevinirim bana uyar ...

hoşgeldin inanç :) bende bucakta htmyo'da öğrenciyim

Benim yaptığım yol değişmeyecek ama seninle buluşma saatimiz bayağı fark eder. Sabah 5 saat civarı Bucak'a gelsem(yaklaşık 70km engebeli yol) 7'de çıktığım taktirde herhangi bi aksilik olmazsa 12 de Bucakta olurum. 3.5 saat(2saat düz yollar 1.5 saat rampa) en geç Bucak-Burdur arası gitsek. Akşam yorgun 2 saat de Isparta'ya dönerim tabi bu hesaba göre sen 3.30 gibi burdurda olacaksın hava kararana kadar 3.5 saatin var Burdur da hiç durmadan dönmen lazım. Onun için bnm 1-1.5 saat erken kalkmam lazım. Bu hafta sonu vizelerim bitiyor. Bir daha ki hafta sonuda Eskişehir'deyim en müsait tarih 04.05.13.

tamamdir o zaman bu is.aramzda baska arkadaslari da gormek isteriz

Hosgeldin Inanc. Yesilova Salda dan ben de :) ben avrupadayim simdi ve agustosta dönüyorum. buradaki bisikletlileri göre göre bisikleti sevdim ve gelince bisiklet alacagim karar verdim :) ne tür dag bisikleti önerirsiniz? en fazla 800 tl verebilirim :)

Bucak'ta kısa ve uzun geziler planlayabiliriz umarım. Bahsi geçen gezi tamamlandı mı?

Ben de Bucak'ta öğrenciyim, yaz sonu bi tur bisikleti alıcam eylül-ekim gibi turlara başlamayı hedefliyorum, beraber pedallayabiliriz.

Tamam biz arazi şartlarında sürmüyoruz araç yollarını takip ediyoruz. Sana da uyarsa gezi planlarız.

Burdur merkezden selamlar
bisiklet almak istiyorum sedona 300 28 mi?
salcano ng650 29 jant mi?

ikisi arasında kıyaslama yapamayız biri dağ bisikleti diğeri şehir bisikleti.Önce nerede kullanacağınızı ve fiyat aralığını söylerseniz arkadaşlar yardımcı olur :)

hem şehir hem gezi amaçlı 500-800 tl arası bir rakam düşünüyorum 190 cm boy 100 kg geliyorum

@ahmet orhan

imkansızı başarabildiniz mi :eek:
Bucak mı Burdur mu ?

Bende bucakta öğrenciyim henüz yol bisikleti ile şehir bisikleti arasında gidip geliyorum bisiklet alınca bende katılırım :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Sayar
Geri