Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bursa Nilüfer Kent Konseyi Bisiklet Grubu

Scudo
Tamirhane Gönüllü Buluşmalarına Davetlisiniz! Tasarla, onar, dönüştür sloganıyla yola çıktığımız TAMİRHANE Projesi için siz değerli gönüllülerimizin önerilerini almak üzere 12 Ocak Perşembe saat 18.30 ve 13 Ocak Cuma saat 14.00'da Karaman Dernekler Yerleşkesi'nde gerçekleştireceğimiz atölyelere değerli katılımınızı bekleriz.
Kayıt için: 0224 452 32 00 veya (link) B001

Abi neden hafta sonu plan yok.

Yer ve zaman için böyle denk geldi.
Devamında ortak kararlar ile daha uygun zamanlar belirlenir...

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Yer ve zaman için böyle denk geldi.
Devamında ortak kararlar ile daha uygun zamanlar belirlenir...

Hafta içi olduğu için bir çok programa katılamıyorum. :(

İlk toplantılarda sunum yapılıp içerik ve proje/atölye grupları tanıtılacak..
Kullanılmış, atıl durumdaki eşyalar,giysiler,cihazlar ve bisikletler için yeniden işlev kazandırmaya dönük bir proje...

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Selamlar, Bursa Nilüfer tarafında oturuyorum. Haftaici akşamları süren yol bisikleti grupları var mı? İstanbuldan taşındım. Burada yeniyim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Şehrimize hoşgeldiniz sayın @Fatih ÇT....
Bir çok grup düzenli grup sürüşleri yapıyor.
Benim de içinde olduğum B.T.K.(Bursa Tur Komitesi) Strava üzerinden periyodik organizasyonları paylaşıyor, sizi de bekleriz..

3 kişi, Gürsu dan katılacağız.

• Beğen
Tepkiler: cazci
Şehrimize hoşgeldiniz sayın @Fatih ÇT....
Bir çok grup düzenli grup sürüşleri yapıyor.
Benim de içinde olduğum B.T.K.(Bursa Tur Komitesi) Strava üzerinden periyodik organizasyonları paylaşıyor, sizi de bekleriz..
Teşekkür ederim, geç cevap oldu yeni gördüm:)
Katılım isteği gönderdim

IMG-20230414-WA0007.jpg
Yarın 10.00'da Kent Konseyi'nden araçla çocuklar bisikletleri ile, yetişkinlerden isteyenler ile de pedallayarak Başköy' e gideceğiz.
Başköy civarında çocuklar ile "23 Nisan Bayram Turu" yapacağız..

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
IMG-20230415-WA0021.jpg
Şehrimize yerleşen depremzede çocuklardan bir bölümüne bisiklet hediye edip kısa bir tur atıp bayramı erkenden kutladık...

IMG-20230425-WA0051.jpg
Bugün depremzede çocuklarımız için toplanan bisikletlerin keşfini yaptık. 116 bisiklet tamir edilebilir durumda. Gerekli malzemelerin temini yapılacak. Bisikletliler olarak tamir araçlarımızı da(alyan, anahtar vb.) etkinliğe gelirken yanımıza almamız önemli. Tamir işlerinden anlayan kişilerin katılması çok önemli. Etrafımızda böyle insanlar varsa lütfen davet edin. Ama sadece tamir işleri değil onlara yardım, yıkama, kurulama, yağlama gibi işlerde de gönüllülere çok ihtiyaç var. Pazar günü yapacağımız her şey bisikletli yaşamın artmasına ve çocukların mutluluğuna yarayacak. Herkesin katılımı çok önemli. 🙏🏼🚴
Etkinlik linki;
(link)

Organizasyona önce vesile olanlara ve sonra katılanlara çok teşekkür ederim.
cok güzel insanlar ile tanıştık,

Hüseyin hocam fotoları gönderirse ben de ekleyeceğim bizimkileri :)

Geri