Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bursa Yol Bisiklet Grubu

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Bursa'da yol bisikletlerinin bir türlü bir araya toplanıp güzel bir tur yapamadığına kanaat getirerekten, haftalardır düşündüğüm grubu açmaya karar verdim, amacımız çıtır performans turları yapıp kaynaşmak.

İlgilenen tüm arkadaş, abilerimi beklerim.

(link)

https://i.hizliresim.com/aMBvVO.jpg

Scudo
@dcmavideniz

uludağa 3 sefer yapıldı takım olarak ,bursa dışında daha kolay bir etap olur ise ekipçe değerlendiririz.

Bisiklet sporu ve özellikle güzel Bursa'mız için yapılan girişim ve etkinlikler bizleri çok mutlu ediyor.İnşaAllah en kısa sürede topluluk oluşturursunuz.

• Beğen
Tepkiler: rasim 1071
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz, topluluk oluşturmak sizlerin elinde. :)

Facebook sayfamız tüm güncelliği ile paylaşımlarına devam ediyor. :)

Bursa ile ilgili tüm konulara cevap yazdım bunda yazayım :D Bursa/Osmangazi'deyim. Hafta sonu düzenlenecek turlara(yaz tatilinde hafta içi de olur) seve seve katılırım ancak yol yerine tur bisikletim var sıkıntı olmaz demi?

Anaa konu varmis :) yazin kismetse yalova o.gazi mudanya yapip ertesi gun uludag seferi yapmayi planliyorum. Denk getirebilirsem kendimide deneme amacli iznik triatlonuna katilacagim o sirada. Zamani gelince yine buradan birileri eslik eder sanirim. :)

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Merhaba arkadaşlar grubunuza yeni katıldım. Bir süredir yol bisikleti almayı düşünüyorum ama kalite kadro donanım acısından pek bir bilgim yok 2. el yol bisikleti buldum yarın kısmetse görmeye gidicem marka : lapierre Sensium 100 carbon full Tiagra sizce performans olarak nasıldır

Selamlar, Bursa Nilüfer tarafında oturuyorum. Haftaici akşamları süren yol bisikleti grupları var mı? İstanbuldan taşındım. Burada yeniyim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Geri