Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bursa

Çarşamba günü Gündoğdu'ya tırmandık. Benim ilk tırmanışımdı. Tırmanış sonrasında inip eve geri dönerken git gel toplamda 50 km yaptım. Çok daha uzun km'ler sürdüğümü hatırlıyorum. Çok daha dik yerlere tırmandığımı hatırlıyorum (Atlas gibi) Ama bu kadar halsiz düştüğümü ve bacaklarımı oynatamayacak hale geldiğimi hatırlamıyorum.

Aynı gün 5 saat araç sürüp tatilden dönmüştüm. 10 dakika dinlenip yola çıktım. Bir de yemeği en son 10-12 saat önce yemiştim. Bunlar mı etkilemiştir yoksa burası Atlas'tan daha mı sert?

Bildiğin dizim son 3-4 km hareket edemedi ya kendimi yere atacaktım atletler gibi 😀 Yeni kendime geldim.

Kilolusun.Kilolu olunca dahaz az eğimli bir yeri çıkarken vücudun verdiği tepki,dik tırmanıştanki tepkiden fazla olabililir.Çevresel faktörlere istikrarlı tepkiler vermeni de engeller.
Kilo vermelisin.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Scudo
Yine de Gündoğdu fena değildir. 6.3 km boyunca 4.5 ortalama eğim dinlenmeye pek fırsat vermez.
Ayrıca bir süredir sert poyraz esiyor kafadan. Belki de rüzgar sersemletmiştir. Daha dün akşam fena dövdü poyraz beni :)
320508 dosyayı görüntüle
(link)
Kafadan esen rüzgar gerçekten çok fazlaydı. Başka bir zaman tekrar tırmanıp farkı görmek istiyorum. Bakalım yine etkilenecek miyim göreceğim.
Kilolusun.Kilolu olunca dahaz az eğimli bir yeri çıkarken vücudun verdiği tepki,dik tırmanıştanki tepkiden fazla olabililir.Çevresel faktörlere istikrarlı tepkiler vermeni de engeller.
Kilo vermelisin.
O da etkili tabii. Bir haftadır vucuda aşırı alkol giriyor belki o da etkilemiştir 😀

Tırmanırken düşündüğüm ilk şey kilo vermem lazım oldu.

Çarşamba günü Gündoğdu'ya tırmandık. Benim ilk tırmanışımdı. Tırmanış sonrasında inip eve geri dönerken git gel toplamda 50 km yaptım. Çok daha uzun km'ler sürdüğümü hatırlıyorum. Çok daha dik yerlere tırmandığımı hatırlıyorum (Atlas gibi) Ama bu kadar halsiz düştüğümü ve bacaklarımı oynatamayacak hale geldiğimi hatırlamıyorum.

Aynı gün 5 saat araç sürüp tatilden dönmüştüm. 10 dakika dinlenip yola çıktım. Bir de yemeği en son 10-12 saat önce yemiştim. Bunlar mı etkilemiştir yoksa burası Atlas'tan daha mı sert?

Bildiğin dizim son 3-4 km hareket edemedi ya kendimi yere atacaktım atletler gibi 😀 Yeni kendime geldim.
depolar boşalmış gayet normal bir durum acil durumlar için sürüş öncesi bu eti markasının dı galiba gong vardı yagsız sade olan dan 4 tane yiyip devam edebilirsiniz sürüş sonlarına doğru da 1 paket jelibon :)

depolar boşalmış gayet normal bir durum acil durumlar için sürüş öncesi bu eti markasının dı galiba gong vardı yagsız sade olan dan 4 tane yiyip devam edebilirsiniz sürüş sonlarına doğru da 1 paket jelibon :)
Teşekkür ederim bir daha benzer bir durum olursa deneyeceğim 😀

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
Arkadaşlar aranızda yeniyim.Yaklaşık iki senedir Carraro 330 sportive modeli bir bisikletim var.Ataevler-Üniversite arasında izmir yolu veya Özlüce arasından iş yerime gidip gelsemde araçların kesinlikle bir saygısı yok ve her an sıkıntılı bir durum olabilir.Bisiklette ön amartisör olmadığı için kaldırımda sürmek çok daha konforsuz oluyor bu durumda.Ancak Bursa'da kafam rahat bir şekilde sürüş yapabileceğim bir rota var mı acaba?Araca yükleyip gitme imkanım var bu arada.Kondisyon olarak iyi durumda değilim lakin spor yapmaya zamanım olmasada bisiklet sürmek her anlamda rahatlatıyor beni ve bırakmak istemiyorum açıkçası.Yaş 44 bu arada...

Arkadaşlar aranızda yeniyim.Yaklaşık iki senedir Carraro 330 sportive modeli bir bisikletim var.Ataevler-Üniversite arasında izmir yolu veya Özlüce arasından iş yerime gidip gelsemde araçların kesinlikle bir saygısı yok ve her an sıkıntılı bir durum olabilir.Bisiklette ön amartisör olmadığı için kaldırımda sürmek çok daha konforsuz oluyor bu durumda.Ancak Bursa'da kafam rahat bir şekilde sürüş yapabileceğim bir rota var mı acaba?Araca yükleyip gitme imkanım var bu arada.Kondisyon olarak iyi durumda değilim lakin spor yapmaya zamanım olmasada bisiklet sürmek her anlamda rahatlatıyor beni ve bırakmak istemiyorum açıkçası.Yaş 44 bu arada...
Hoş geldiniz. Araçlar konusunda endişe ediyorsanız Nilüfer Vadisini öneririm. Parkur olarak dönebilirsiniz. Bayağı mesafe var. Yeşillik alan. Çok fazla insan kalabalığı olmuyor. Hayvan çıkma ihtimali de az.

Bunun dışında hep köy yolları var. Mudanya eski tren yolu, bademli tarafı güzel yerler. Ama az da olsa trafik yine oluyor ve geceleri tek gitmek problem çok köpek oluyor.

Deniz bey cevabınız için teşekkür ederim.Bu bölgenin giriş kısmı nerde kalıyor acaba bilginiz var mı?

Deniz bey cevabınız için teşekkür ederim.Bu bölgenin giriş kısmı nerde kalıyor acaba bilginiz var mı?
Biz genelde fsm üzerinden hürriyete geçiyoruz. Cadde üstünde belli bir yol gittikten sonra giriş gözüküyor. Yanlış hatırlamıyorsam Downtown'ın karşısında kalıyor. Hürriyet tarafından bir girişi var. Oraya araç da park edebiliyorsunuz. Millet mahallesi tarafında da alt geçitle geçilen bir çıkışı var. Orada araç parkı mümkün değil tabii.

• Beğen
Tepkiler: drangelman
Üniden gir görükleden köyleri takip ederek bol incir yiyerek eşkele git. Yada trilyeye çıkabilirsin aynı rotadan.Tam incir zamanı😁yollar araç sayısı az ve doğa ile içiçesin. Üniden görükle konaklı balıklı derken gölyazı olabilir. Bulunduğunuz bolgeden başlayarak çok fazla köy turu rotası var aslında. Turcu arkadaşların rotalarına göz atın strava yada wikiloctan.Olmadı kondisyonunuz ne durumda bilmiyorum 100 130 km arası köyler turu bol bahçelere dalmalı turumda size yazarım birlikte çıkarız uygunsa.Yada misiden başlayarak doğancı,tuzaklı,hüseyinalan,bağlı,uludağ rotasını yap. En sevdiğim doğa harikası rotadır. Araç sayısı 0😁doğa mükemmel. Yanına atıştırmalık al evden öyle çık. 👍🤚

Geri