Scudo Sports

Bursa'da bisiklet grupları

Scudo
Bursa muradiyeden cumleten selamun aleykum denk gelirsek ufak capli turlar olabilir ( yaşliyim psikopatim cunku ) :D

@BağdatlıRuhi
Merhaba dostum. Acaba sagopa kajmer mi dinliyorsun? Kaf kef yazmisinda :)

• Beğen
Tepkiler: venom09
@BağdatlıRuhi
Hmm peki arkadasim cezadan iyidir en azindan. Yalniz son donemde sago sapitti. Ehli sunnet disi akimlara kapildi hc begenmedm onun bu hallerini. Uzun mesele bosver

@mariokaldato
Sagopa'nın kişiliğiyle kimle olduğuyla ilgilenmiyorum sadece şarkıları sözleri hoşuma gidiyor. Dinlediğim şey de bana uyuyor sorun yok. Dediğin gibi onlar uzun mesele.

@BağdatlıRuhi
Aynen dostum gorusuruz bi gun altimizda bisiklet onumuzde ruzgarin enfes hisirtilari eşliginde :)

Fomara'dan selamlar bizde 2 kişi genellikle Cumartertesi günleri sabah veya öğlende çıkıyoruz o gün insanlar çalıştığı için daha az trafik oluyor ortalama 50 km pedallıyoruz. O hafta gideceğimiz rotamızı kafamıza göre planlıyoruz herkese iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: Yunus EROL
A.S

@Biall Merhaba hoş geldin

Heykel den selam herkese. Bu fırsatla bir sorum olacak. Burada ki arkadaşlar birlikte bir tur düzenlemek istediklerinde nasıl organize oluyorlar? Nasıl haberleşiyorlar?. Cumartesi sabah kısa tur için. Pazar ise tüm gün turlar için müsait oluyorum genelde. @Candan Biberci WhatsApp konusu çalışmıyor gördüğüm kadarıyla.

Merhaba Bursada bi irtibat kopuklugu var nedense bende anlamadim.

Her organizasyonu benden beklemeyin arkadaşlar, taşın altına elinizi koyun bakalım :)

Bursa konusunu ayrı bir başlık haline getirmek lazım benim düşüncem. Ve sonrasında planladığımız turları bursa sekmesinde paylaşarak genele yayıp organize olabiliriz. Ne dersiniz?

Geri