Scudo Sports

Bursa'da hangi bisiklet tamircisine gidiyorsunuz?

Reklam yapmış gibi olucam ama, bisiklet üzerindeki (eski sahibi biraz fazla sıkmış) pedalları söktürmek için Aydın Bisiklet'e gitmiştim, ne hikmetse orada sökülmeyen pedallar Aktif Pedal'da sökülüverdi.Diğer pedalları takarken de, usta bir güzel temizleyip greslemişti.Kaç aydır bir sıkıntı yok.İşini severek yapan bir yer.

Scudo
Güncel...

Arkadaşlar selam, Bursada son durumlar nedir tamir ve bakım için tecrübeleriniz memnuniyetleriniz çerçevesinde tavsiye rica ediyorum, Karacabeyden kalkıp geleceğim...

Benim gittim herkese hizmet vermiyor ama. Karaman tarafında Dr. Bisiklet var. Ramazan abiye gidebilirsin.

Güncel...

Arkadaşlar selam, Bursada son durumlar nedir tamir ve bakım için tecrübeleriniz memnuniyetleriniz çerçevesinde tavsiye rica ediyorum, Karacabeyden kalkıp geleceğim...

Selam, bende Karacabey'deyim.

Aynı şekilde Dr. Bisiklet iyidir, memnun kalmıştim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Luccini
Pardon herkese hizmet vermeme olayını anlayamadım...
Bisiklet tamircisi diye internette arattığında veya çevrene sorduğun zaman böyle hizmet verdiğini duymayacağın isimler. Bir şekilde ulaşsan bile zaten seni camia içerisinden tanımadığı, birlikte sürüp yüz yüze gelmediği için böyle bir hizmet verdiği konusunda bilgilendirmez. Sorsan da söylemez. Bu tür insanlardan hizmet alırken %100 güven çerçevesinde bisikletini tamir veya bakıma bırakırsın. Sen ana konularda istediklerini söylersin ve onun dışında zaten karşı taraf furç takımının bilyalarına kadar sayıp, bisikleti tamamen söküp bakım ve tamir yapar. Fiyat konuşulmaz. İş bittikten sonra "şu kadar tutu" der ve sen o ücreti ödersin.

• Beğen
Ben yeni bir yer keşfettim.. Ataevler tarafında, İzmir yolu üzerindeki oyak reno bayisi arkasında.. Murat bey var, haftalardır bulamadığım kadro kulağını tedarik etti.. Bisikleti de bıraktım pazartesi alacağım.. Aydın bisiklet de konuya hakim.

• Beğen
Ertuğrul’da Coşkun ve Semih var. Çoşkun, Ramazan’ın kardeşi. Ayrıca çok güzel filtre kahve de var, tavsiye ederim.
işçilikleri temiz ve detaylı bakıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Fota ve Luccini
Konu hala güncel mi bilmiyorum ama bende Bursa da işini düzgün yapan bir bisiklet tamircisi arıyorum.

Konu hala güncel mi bilmiyorum ama bende Bursa da işini düzgün yapan bir bisiklet tamircisi arıyorum.
dr.bisiklet ve güven bisiklete götürüyorum genellikle bir sorun olduğu zaman herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Aydın bisiklette iyidir ama genelde yoğun oldukları ve çoğu zaman satış odaklı oldukları için açıkçası pek tamir konusunda ilgilenmiyorlar.(Bu bana da denk gelmiş olabilir, genel bir sonuç olarak yanlış anlaşılma olmasın.)

• Beğen
Tepkiler: ahmetcaliskan
Ne yazık ki bazı bisikletcilerde bisiklete göre muamele yapıldığını düşünüyorum.Bunun dışında Dr.bisiklete bisiklet jant cemberimi değiştirmek için verdim ve 1 hafta sonunda 3 4 defa aramamla anca yapabildiler.Onun dışında bugün sabah da Yavuz bisiklete gittim fren ve vites ayarı birde ufak akor ayarı yaptı.Bana yakın olduğundan Yavuz bisiklet tercihim olabilir.Ama işçilik olarak Dr.bisikleti de tavsiye ederim.Aydın bisikleti de tavsiye ediyorlar genelde Dr bisikletle baya yakın ama Aydın bisiklet biraz daha pahalı sanırım işçilik konusunda.

• Beğen
Tepkiler: ahmetcaliskan
Geri