Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bursa'da İzmir yolunda ilerleyen bisikletçiye otomobil çarpması

Biri demiş ki;
bır bısıkletcılerımız kalmıstı gıdın stadta kullanın kardesım yolda ne ısınız var
Ben de şunu soruyorum;''Cümle kurmayı bile bilmeyen insanların,trafikte ne işi var?''

Scudo
yerde yatan bisiklet sürücüsüne alkol muayenesi yapmak nedir?
adam orada mağdur durumda..
kaza geçiren yayalara da yerde yatarken üfletiyorlar mı böyle :naslyany:

200864

mariokaldato
iyi dedin abi ya,içişleri bakanından bi izin koparıp şöyle güzel bi kafa dinlemeli:koptum: enson 3sene önce izmir-denizli turu yapmıştık yapış o yapış.

Bisikletin ve bisikletçinin trafikte dikkate alınması içim bizim millete tek işleyecek yegane olgu; yüksek ceza hatta hapis.

Kişisel görüşüm.

Öyle sosyal medyaymış , tv reklamı çok afaki kalır.

@Türka¥
Şöyle mi düşünüyorlar acaba;
''Türkiye'de tayt giyerek bisiklete biniyor,kesin ateisttir bu..Ateist olduğuna göre,kesin kafası da güzeldir bunun..Üfleyin lütfen''
:D

Allah korumuş geçmiş olsun arkadaşa antrenman yaparken kullandığımız rota yorumlara gelince çok kasmayın arkadaşlar Türkiye de yaşıyoruz sinirlerinizi yıpratmayın gayet normal tepkiler alıyoruz muhtemelen biz görmeyiz 3 4 kuşak sonrası biraz daha bilinçlenecek önce şunların toprak olması bu dünyaya faydalarının tek yolu bu sığır sürüsü eğitilmez toprak olmalarını bekleyeceğiz vesselam

@Triban

''Türkiye'de tayt giyerek bisiklete biniyor, kesin sarhoştur bu" yaklaşımı daha mantıklı görünüyor..

Neredeyse 1 sene geçmiş olayın üstünden. Bu kadar sonra hortlatmış oldum ama olayı yaşayan arkadaş benim. Haberciler yanlış anlamışlar ismimi Semi yerine İsmet yazmışlar. :) Kaza sonucunda Allaha şükür herhangi bir kalıcı hasar almadım, sadece bisikletimde bazı sıkıntılar oldu. Ardından bana çarpan arkadaş masrafı karşılayacağını söyledi ve karşıladı biz herhangi bir şikayette bulunmadık. Karşı tarafta bir şey yapmadı ki haklı taraf bizdik ama bana karşı tutumları kötü değildi, hastaneye kadar eşlik ettiler. O gün bursada bir bisiklet yarış vardı ve o yüzden baya bir polis geçiyordu yoldan, kaza olduğu gibi durdu sağolsun birkaç araba daha durdu, bana iyi davrandılar. Bu kaza bende fiziksel hasar bırakmadı ama psikolojik illa bıraktığı şeyler var. Arabalara karşı artık bir şüpheyle yaklaşır oldum, dediğiniz gibi 3-4 kuşak sonra saygının daha çok olacağını umuyorum.

Allah korudu seni,çok üzüldük,bununla geçmiş olsun,iyi olmana çok sevindim inşallah kimsenin başına gelmez.

neredeyse 1 sene geçmiş olayın üstünden bu kadar sonra hortlatmış oldum ama olayı yaşayan arkadaş benim haberciler yanlış anlamışlar ismimi semi yerine ismet yazmışlar :) kaza sonucunda Allaha şükür herhangi bir kalıcı hasar almadım sadece bisikletimde bazı sıkıntılar oldu ardından bana çarpan arkadaş masrafı karşılayacağını söyledi ve karşıladı biz herhangi bir şikayette bulunmadık karşı tarafta bir şey yapmadı ki haklı taraf bizdik ama bana karşı tutumları kötü değildi hastaneye kadar eşlik ettiler o gün bursada bir bisiklet yarış vardı o yüzden baya bir polis geçiyordu yoldan kaza olduğu gibi durdu sağolsun birkaç araba daha durdu bana iyi davrandılar bu kaza bende fiziksel hasar bırakmadı ama psikolojik illa bıraktığı şeyler var arabalara karşı artık bir şüpheyle yaklaşır oldum dediğiniz gibi 3-4 kuşak sonra saygının daha çok olacağını umuyorum
Geçmiş olsun, Semi hocam. Kaza videosunda bayan trafik polisi alkolmetre mi üfletti, dikkatimi çekti.

Geçmiş olsun, Semi hocam. Kaza videosunda bayan trafik polisi alkolmetre mi üfletti, dikkatimi çekti.
Evet alkolmetre üflettiler. Ne düşünüp böyle bir şey yaptılar bilmiyorum. Diyorum acaba kaza sonrası biraz saçmaladım da “Ne almış bu?” mu dediler anlamadım. o_O

Çok geçmiş olsun.

Alkol ölçümü, polisin/jandarmanın kusuru olmayan tarafa iyi niyetle yaptığı bir işlem. İş mahkemeye taşınırsa, hatalı tarafın aksi bir söylemde bulunmasının önüne geçmek amaçlı. (Askerde jandarmaydım da:D)

Yaralı insana üfletilmesini garipsemedim değil tabii.

yerde yatan bisiklet sürücüsüne alkol muayenesi yapmak nedir?
adam orada mağdur durumda..
kaza geçiren yayalara da yerde yatarken üfletiyorlar mı böyle :naslyany:

200864 dosyayı görüntüle
Cidden çok ahmakça be yahu...Diyelimki -allah göstermesin- arkadaşın açık yarası var, yinede üfletecekmisin alete..Kaçıyor mu yani, amaç çarpanı haklı çıkarmak mı...Diyelimki bisikletçinin promil %51 çıktı, heyyo mu diyeceksin..Dostlar alışverişte görsün hep..Virüs yüzünden motosikletle giden karıkocayı (maskeliler) durdurup, sosyal mesafe diye kadını otobüsle gönderen kafa..

Cidden çok ahmakça be yahu...Diyelimki -allah göstermesin- arkadaşın açık yarası var, yinede üfletecekmisin alete..Kaçıyor mu yani, amaç çarpanı haklı çıkarmak mı...Diyelimki bisikletçinin promil %51 çıktı, heyyo mu diyeceksin..Dostlar alışverişte görsün hep..Virüs yüzünden motosikletle giden karıkocayı (maskeliler) durdurup, sosyal mesafe diye kadını otobüsle gönderen kafa..
Hocam bir üst mesajda arkadaş yazmış. Amaç bisikletli şahsi haklı çıkartmak. Mahkemeler yasalara göre işler. 2 gün sonra suçlu araç sürücüsü bisikletli sarhoştu derse malesef suç bisikletliye geçer. Ama bu yapılan test sonucu alkolsüz olduğu tutanağa yazılır ve sürücü öyle bir iddia da bulunamaz. Dediğiniz derecede kötü durumda olsa zaten orda üfletmezler hastanede kan testinde çıkar. Olaylara zahiren yaklaşmayın.

@ömerözeren limiti nedir bu suçsuz çıkartma çalışmasının, adamın dört uzvu kopsa yinede üfleyecek mi? Kurallar mı böyle..🙂..Gölcük depreminde sahneyi hatırlayanlar vardır, vali depremzede kızı tokatlıyor..O kafa..Kızın derdi, 1 gün geçtiği halde neden devlete ait iş makinelerinin enkaz kaldırma çalışmasına katılmadığı..Bunu biraz panik, biraz çaresizlik biraz sinirle söylüyor..Cevabıda devlet ona haline yüzünde toza yaşa bakmadan ŞAAKK diye veriyor..Öyleya, herşeyin bir yolu yordamı olmalı..Emir gelmeden o makinenin operatörü marşa basmaz. Emir gelene kadar 100 kişi ölecek olsa bile...

@ömerözeren limiti nedir bu suçsuz çıkartma çalışmasının, adamın dört uzvu kopsa yinede üfleyecek mi? Kurallar mı böyle..🙂..Gölcük depreminde sahneyi hatırlayanlar vardır, vali depremzede kızı tokatlıyor..O kafa..Kızın derdi, 1 gün geçtiği halde neden devlete ait iş makinelerinin enkaz kaldırma çalışmasına katılmadığı..Bunu biraz panik, biraz çaresizlik biraz sinirle söylüyor..Cevabıda devlet ona haline yüzünde toza yaşa bakmadan ŞAAKK diye veriyor..Öyleya, herşeyin bir yolu yordamı olmalı..Emir gelmeden o makinenin operatörü marşa basmaz. Emir gelene kadar 100 kişi ölecek olsa bile...
Hocam hala kısmen eksik okuyorsunuz. Diyorum ki kazazede kardeşimiz gibi hiçbir sorun gözükmediğinde polisler öyle bir yola başvuruyor. Zaten yaralanmalı kazalarda hastanede gerekli işlemler yapılıyor. Olayı depreme, valiye, tokata çekmeye gerek yok. Yaralanmasız maddi hasarlı kaza yerinde bu işlemleri yapmayıp çarpan kişi ile anlaşıp gittiğinizde 3-5 gün sonra adam bisikletli alkollü idi derse yapacak çok az şeyiniz kalır...

@ömerözeren Sizinle polemiğe girmek amacında değilim dostum. Benim için insan olayın merkezindedir. Ben sarhoşta olsa bir bisikletli ya da yayanın araba çarptığında suçlu olabilmesi ihmaline bile karşıyım. Verdiğim örnek bunu anlatmak içindi. Ortada deprem, kazazede varsa gerisi teferruat olmalı, bunu dile getiren vatandaşı tokatlamak ne demek? Örnek o yüzdendi, değişmeyen kafalar. Yani her şey bitti çocuğun alkolü mü kaldı? Peki alkolü hallettik, ya zihinsel özürlüyse? Ya bir eli yoksa? Ya yasal olan bir depresan vs almışsa? Tek sebep alkol müdür? Bir bisikletli ya da yaya bir araca çarparak ne kadar, kime zarar verebilir?
Ayrıca polis yerde yatan bir kazazedenin iyi olduğuna nasıl karar verebiliyor ki " bu iyi, hadi bir alkol testi yapalım" diyebiliyor? İyi görünüyor olmak kriteri nedir?
Ben olaya insan endeksli bakarım, yoksa yaya geçidinden kırmızıda geçen herkes sebil kurban haline gelir. Avrupada yola adım atın, trafik durur, kornaya basan olmaz..
kazazede kardeşimiz gibi hiçbir sorun gözükmediğinde polisler öyle bir yola başvuruyor
?

Geri