Scudo Sports

Bursa'da nereden bisiklet alabilirim?

BUrsada benim bildiğim aydın bisiklet var ve diğer yerlere göre ucuz.Sitesine bakabılırsın.Cube,trek,salcanoikron,sedona,merida gibi markalar var...ve gerçekten piyasaya gore ucuz.

• Beğen
Tepkiler: muharremaydın
Scudo
salcano geotec kron bu markaları tercih etmendeki sebep nedir acaba bursada hiç bulamıcan markalar denilebilir ben iyi bişey istiyorum uzun ömürlü olsun dersen benim tercihim trek scott giant bunlardan başka arama derim yinede karar senin arkadaşım.

@ayhan cetın

kardesim valla ben bursadan bisiklet alman taraftarı deilim ama eger izmire fln gidecek olursa sedona,geotech ve trek gibi markaları uygun fiyata bulabilirsin bursa da biraz fiyatlar pahalı cunku dogru düzgün bu bisikletlerden satan magaza yok 1 yada 2 tane,ondan dolayı rekabet olmadıgı icin pahalı...Marka hangisi sorusuna da;zaten ithal markaların cogu bisiklette yıllarca deneyimleri olan şirketler ondan dolayı ,alırken pek tereddüt etme marka acısından

Son derece haklısınız arkadaşlar. Bursa da fazla satıcının ve rekabetin olmaması dükkan sahiplerini şımartıyor. İlk kez bisiklet alacağım şu sıralar arayış içindeyim dolayıyısyla çeşitlerin en çok olduğu bir mağazaya girdim hiç ilgilenilmediği gibi nerdeyse azarlandık.

• Beğen
Tepkiler: muharremaydın
Bu arada 2.el 16" temiz bir bisiklet arıyorum. Uzun süre kullanabileceğim şekilde trek scott v.b olabilir.

sanırım 2. el düşünmüyorsunuz ama düşünürseniz bursanın eski bisiklet tamircileri ve bisiklet grupları var.bunlardan sağlıklı 2. el bulabilirsiniz.
sıfır bisiklet için seçme şansı yok tek yer var.
ama mümkünse ankaraya bi ugrayın derim(daha önce Ankara'daymıssınız sanırım)

bende bisiklet almak istiyorum arkadaşlar ben aslında motorsiklet kullanıcısıyım heryere motorsikletele gidiyorum şöyle bi tecrübem oldu hiç bir kas grubumun çalışmadığını ve zayıfladığını farkettim çocukluğumda bisiklete çok bindimve yine bisiklet almak istiyorum ama denildiği gibi pek bisiklet çeşidi bursada yok olsada biraz pahalı olarak gözüme çarptı araştırmaya devam edicem vede alıcam inşallah

bursadan almanızı tavsiye etmem tek bisikletçi olup rakibi olmadığı için kazıkçı olarak bilinir erdoğanları tavsiye ederim telefonlar aryıp pazarlık yapabilirsiniz tüm ürünlerde kargo ücretsiz %20 indirim imkanları mevcut saygılar...

Güzel kardeşim İstanbul'a gitsene yakın ,ben İzmir'den İst'a malzeme almaya gittiğim zamanları bilirim

Ben Aydın bisikletten aldım. yalova yolunda santral garajın 500 mt aşağısında. Sağlam ve güvenilir bir yer biraz fiyatları yüksektir o da kaliteli mal satmasından dolayı.

Salcano 255 SRD alıcam. Bursa' yada Yarın araba getiricez. O sırada o bisikletide almayı plânlıyorum.

Salcano Bayiileri hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Saygılar..

@ozic

Dostum,

Aşağıda Bursa'daki bayil bilgileri var.Umarım ki işine yarar.

Bursa / ORHANGAZİ
ÜNVAN : BİRLİK TİCARET Y. CANBAZ
ADRES : GEMLİK CAD. LİSE KARŞISI NO:94 ORHANGAZİ / Bursa
TEL : O224 573 11 36
-------------------------------------------------------------------
Bursa / ORHANGAZİ
ÜNVAN : ASLI BİSİKLET
ADRES : CAMİ KEBİR MH ALİ TEKİN SK NO 9 ORHANGAZİ / Bursa
TEL : 0224 572 20 79
------------------------------------------------------------------
Bursa / KARACABEY
ÜNVAN : ÇAKIN TİCARET - ORHAN ÇAKIN
ADRES : TAVŞANLI MH BANDIRMA CD NO/7 KARACABEY / Bursa
TEL : 0224 676 1845
---------------------------------------------------------------------
Bursa / OSMANGAZİ
ÜNVAN : TATLIDİL PAZ. M.KADRİ ÖZÇIRAK
ADRES : FEVZİ ÇAKMAK CAD. NO:37/19 OSMANGAZİ / Bursa
TEL : 224 224 04 00-221 19 19
FAX : 224 224 84 94
-----------------------------------------------------------------
Bursa / OSMANGAZİ
ÜNVAN : ACAR BİSİKLET CENTER
ADRES : TUNA MAH. Y.YALOVA YOLU MO:165 OSMANGAZİ / Bursa
TEL : 224 271 07 52
FAX : 224 251 49 25
---------------------------------------------------------------------
Bursa / İNEGÖL
ÜNVAN : ERSAN TİCARET
ADRES : K.PAŞA MAH. ESATBEY CAD. NO:91/A İNEGÖL / Bursa
TEL : 224 711 22 00
FAX : 224 713 93 47
-----------------------------------------------------------------
Bursa / YENİŞEHİR
ÜNVAN : BALABAN TİCARET
ADRES : ALİCAN CAD.NO:11/B YENİŞEHİR / Bursa
TEL : 224 773 05 26
FAX : 224 773 49 54
----------------------------------------------------------------------
Olur da bu bilgiler yetersiz gelirse; Salcano'nun kendi sitesine bakmanızı isterim. :)

Tavsiyem medical parka doğru çıkarken sağda kalan osmangazi subesidir. Tüm modeller ellerinde mevcuttur. birde yalova yolunda Aydın bisiklet

• Beğen
Tepkiler: Ali Serdar GÖK
Bende arkadasa katılıyorum aydın bısıklet ve fevzıcakmak yolunda sagdakı Salcano bayıı bursada bunyesınde en cok bısıklet bulunduran subeler...

bursa tayfasına selamlar...

yakın tarihte çıkacağım bir tur için hem bisikletime birkaç parça, hem de kamp malzemesi ve giyim eşyası satın almam gerekiyor.

uygun fiyata bol çeşit bulabileceğim nereler vardır?

bursa'da herkes alışverişini internetten yapıyor sanırım :)

Aydın bısıkletden alabılırsın dostum bende bursalıyım her turlu malzeme bulunur heralde ınternet sıtesınden bır arastır goreceksın

Geri