Mustafa ben gece calıstıgım ıcın gezme gorme bakma ıslerını gunduz yapabılıyorum.Beraber gezelım bakalım ısterdım ama senın cıktıgın saatlerde normalde ben evde ıse gıtme hazırlıkları falan yapıyorum.Ben sabah cıkarım buyuk ıhtımalle,aksam 6 da ısbası
benim söylediğim yer yeni açıldı ve şuan için sadece xlc markasının neredeyse tüm ürünlerini getirmişler ,karşılaştırma yapayım bir fikir edinirsiniz ,aynı elcik bursadaki tanınmış bisikletçide 15 tl söylediğim yerde 8,90 tl
bugün mesai kalıyorum yani 19 işten çıkıyorum olsun saatten sonra gidilmez oralara kapanır her yer yarına kaldı artık ama söylenen her yeri not alıyorum hepsine gitmeye çalışacam
malzeme işini hallettim şen bisikleti buldum gazcilar caddesinde dış lastik aldım 50 tl ye 1.5 iki adet lastik oldukça kaliteli basıncı 80 psi bisikletin üzerindeki lastiklerden daha iyi başka yerden kilit ve yama takımı aldım geri kalan malzemeleri alacak yer bulamadım aydın bisiklete girdim zor kaçtım one pahalılık öyle geri kalan malzemeyi abim gönderecek cuma günü istanbuldan aramama gerek kalmadı orda daha ucuz iç lastik burda 7,8 tl orda 4
Arkadaşlar bisikletimi hayırlısıyla aldım ve çok da para verdik. Adam gibi,işine sadık,başından savmıyacak abimiz hangi serviste vardır ? Aydın bisiklet ve bike house var Bursa'da.