Scudo Sports

Bursa'da Toplu Ulaşıma %125 Zam!

:koptum::D:ckkmk::ssrtcbya::komik:

sadece %130 zam ile :eek::eek::eek::eek:

http://i.cdn.ensonhaber.com/resimler/diger/bursa_748.jpg

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Scudo
5 liraya ulaşım mı olurmuş,saçmalığa gel. İstanbul'da 2.15 iken Bursa nasıl 5 lira yapar aklım almıyor.

• Beğen
@Aykuttasdelen
Arkadaş sonuçta millet şahısa değil partiye oy veriyor.
X belediye seçimde Nuri Alço'yu aday koysa emin ol çok şey farketmez sonuçta millete parti kafası var.

Yerli vagon hikaye sadece kapırta koltuk bize ait onu küçük sanayidede yapıyorlar.
Geriye kalan tüm mekanik elektronik aksam ithal..

İstanbul'a Hava ulaşımı elde patladı belediye güya feci zarar etti yani ucu yine bize kaçtı.

Budo Deniz otobisleride Norveçin 15 yılda hurdaya yasal olarak çıkarttığı ve bizim gibi 3. dünya ülkelerinin aldığı deniz otobüsleri.
Traş jileti olacağına bizimkiler insan taşıyorlar.

En pahalı suyu kullanıyoruz.Bursa'lı suyunu çeşmeden içer diye kamu spotu yapmış sayın başkan ve Fettah Can ama çeşmeden içen yok ! Surahiden doldurup sırıta sırıta içiyorlar..
Sular kokuyor ve bulanık...

• Beğen
Tepkiler: Mert E.
@Candan Biberci

O işin ironi kısmıydı. Yoksa şu anki şartlarda iyi bir sürücünün trafikte kaza yapmaması bile büyük başarı. Görüşümü ilk cümlemde belirttim aslında. Sizin şiir de cuk diye oturmuş zaten.
Saygılar

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/image-jpg.75948/

hay sen çok yaşa ömer hayyam,

(link)

18 mayıs 1048 doğum,
4 aralık 1131 ölüm,

800 yıldan fazla ilerisini bu günleri görmüş...büyük filozof ,matematikçi ve astronom.

Geçen hafta mecbur kaldığımdan gokdere istasyonundan koruparka gitmek için metroya bindim. Nefes alacak yer yoktu, camlar kapalı klima çalışmıyordu. Kazanılan paraların nereye harcandığı apaçık ortada. Hala altepe hizmet yapıyor diyenler stadyum yaptı diyenler ve son olarak yaptıkları acemlerdeki yol çalışması. 10 yılda Bursanin içine ettiler.

• Beğen
@ykaya
Sevgiler efendim:)
Bunlara cuklayacak bir sürü örnek var yaz yaz bitmez:)
@Kudret Kurtcebe
Hayyam'ın yaptığı ezoterizmi anlamak herkese nasib olsun hocam.Kendi devrindeki insanlara baya fazla gelmiştir kendileri.
@meiakanze
Aslında en etkili yönten boykot çünkü bunlar şu anda deli gibi paraya muhtaç valizle altın getiren çocukta ülkeyi terk etti..Eeee taşıma suyuyla değirmen bir yere kadar..Millete harıl harıl mesaj atıyorlar emlak vergilerinizi cezaya girmeden ödeyin diye bilinçsiz halkta huraaa belediyede kuyruk.Cezanın %5 olduğunu bilseler bu sıcakta o kuryuğa girmezler ama nafile bilinçsizlik ve bilgisizlik tavan yapmış..
@BilalBeki
Sauna'ya girmek isteyen varsa Bursaraya binsin.Üniversiteden arabayatğına 1 kg verir.Eeee sağlık bakanlığı boşuna obeziteyle mücadele ediyoruz demiyor Bursaray bunun canlı örneği:huhuu:

Gideyim de aziz kocaogluna sarılıp öpeyim.
Yıl olmuş 2016 kağıt bilet mi kaldı? Yakında akıllı telefonlarla binilecek toplu taşımaya ayıptır ya

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kayseride 2 kişi otobüsle gideceksek hele ki araya aktarma giriyorsa biz hiç girmiyoruz o işe. Araba daha az yakıyor :)

• Beğen
@emreselseyler
Manyetik kağıt bilet kullanılıyor atm kartı gibi.
Şimdi gazoz şişesi gibi depozito saçmalığını çıkarttılar.Amaç ortada hem zam+depozito ile parayı kasaya peşinen sokmak.Kartın maliyeti 15kr geri getiren olmazsa ki şehir dışından çoğu insan 1tl için uğraşmaz böylelikle 85 kr belediyenin kasasına girer..
Yemeden içmeden uyumadan sövüşlemenin binbir türlü yolu bunlarda.

ciddi ciddi 5 lira mı ya ?

ömer hayyam konusuna gelince. bence ileriyi görmemiş. anı yaşamış. şimdi bizde anı yaşıyoruz ne yazarlar ne laflar ediyor. 800 sene sonrayı görürse insanlık o zaman da aynı şey şimdikiler için söylenecek.

çünkü akıllanmıyoruz sürekli nefsimize uyuyoruz

Biletleri bırak bukarttan çektiği para bile fazla. Ayrıca yerleşim çok saçma bir yere gitmeye kalktığın zaman aktarma yapmak zorunda kalıyorsun gidiş dönüş kartı sömürüyor. Öğrenciyim önümüzdeki eğitim öğretim sezonunda 80TL'ye aylık kart çıkarttıracağım yoksa çok daha pahalıya patlayacak ulaşım.

• Beğen
Genelde şehir dışından gelen zarar görücek bu işten , sonra kimse gelmeyeye başlıyıcak. Yakında normal kartlarada zam gelicektir diye düşünüyorum duyduğuma göre helitaksi ve gemlikteki uçak kurulduğundan beri zarar ediyormuş onunda katkısı var bu işlere. Burulaş bir ara Bursa'da en çok ciro yapan şirketti. Hala öyledir heralde

@Serhat Gülpınarlı
Helitaxiye çılgın para gömdüler.İstanbul 450 tl olunca tabi talep olmadı ve helikopterler yattı...
Bakım maliyetleri vs derken fena zarar ettiler ama ne oldu yine parası dar gelirli vatandaştan çıktı her zamanki gibi..

@Candan Biberci 450 mi ? Ben 350 diye biliyordum hepten zararmış. Yönetici kesim herkes planlı çalışıyo zaten daha zengin olan kendine helikopter alır. Boşu boşuna lüks maliyeti. Asgari ücretliye 100₺ zam 200₺ ordan burdan zam ile vergi. Memura hem daha çok verir hemde yol parası almaz. Yakında dediğiniz gibi %100 indirim yapar istediği %25 artışı almış olur. İnsanların çoğusu indirm oldu diye sevinir. Trajikomik bir durum

• Beğen
Zorla insana araba aldıracaklar...Vagonların içide zaten tavuk kümesi oluyor, hem sıkışıklıktan hemde yerden dolayı, klimalar zatem Allah'a emanet kendini soğutuyor sadece...Almanya'nın çöpe ayırdığı 90 model trenleri ne güzel kakaladılar bize birde her sene %100 zam katarak:mad::mad::mad:

@İlker_Yılmaz
Benim bildiğim kadarıyla Hollanda'dan 1984 model 2. el olarak gelmişler. Düwag S2 modeli olan bu trenler tam bir rezalet. Kalkışı düzgün yapamadığına bir çok kez şahit oldum, duraktan kalkıp 5-10 metre gidip duruyor ve tekrar harekete geçiyordu. Klima yoktu, tren acayip ses çıkarıyordu ve tren gıcırdıyordu :S Bir süredir metroyu kullanmadığım için şuan ne durumdalar bilmiyorum.

Rotterdam'da ki hali bu şekildeymiş:

• Beğen
Geri