Cihan ÜRÜT
Daimi Üye
- Tepki
- 68
Selamlar,
Kasım ayında Uludağ Ünv. Bisiklet Topluluğuna katıldıktan sonra tozlu raflardan(depodan) çıkarıp, komple elden geçirdiğim bisikletim 1994 model BELDESAN TRAVELLER...
Evvela, bisikletimiz en ufak civatasına kadar söküldü.. Sonrasında boya sökücü solüsyon ile boyası kabartılıp, temizlendi ve 4 kat zımparalandı. Yağ alma banyosunda yağından arındırılıp, elektro-statik fırınlı toz boya kaplama sistemiyle siyaha boyandı. Sonra alınan tüm yeni parçaların montajı yapılıp, tabelacıdan uygun bir sticker yaptırıldı. Artık Bursa yollarında pedallamaya hazırız...
İşte [cep telefonumla çekmek zorunda olduğum] bazı resimler...
Teknik Özellikleri
Ön Aktarıcı Shimano Altus
Arka Aktarıcı Shimano Altus 8li Kaset
Aynakol,Zincir,Vites+Fren Kolları = Shimano
Gidon GID 6061 T6 ALLOY
Sele Selle Royal Freccia
Jantlar Alexrims DC19
Lastikler CST City Traveller Classic
Elcekler SETLAZ
Eldeki imkanlarla düzgün bir bisiklet toplamak bu kadar oluyor.
Yakın zamanda güzel bir de kadro alıp, tüm komponentleri yeni kadroma taşımayı düşünüyorum...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...
Kasım ayında Uludağ Ünv. Bisiklet Topluluğuna katıldıktan sonra tozlu raflardan(depodan) çıkarıp, komple elden geçirdiğim bisikletim 1994 model BELDESAN TRAVELLER...
Evvela, bisikletimiz en ufak civatasına kadar söküldü.. Sonrasında boya sökücü solüsyon ile boyası kabartılıp, temizlendi ve 4 kat zımparalandı. Yağ alma banyosunda yağından arındırılıp, elektro-statik fırınlı toz boya kaplama sistemiyle siyaha boyandı. Sonra alınan tüm yeni parçaların montajı yapılıp, tabelacıdan uygun bir sticker yaptırıldı. Artık Bursa yollarında pedallamaya hazırız...
İşte [cep telefonumla çekmek zorunda olduğum] bazı resimler...
Teknik Özellikleri
Ön Aktarıcı Shimano Altus
Arka Aktarıcı Shimano Altus 8li Kaset
Aynakol,Zincir,Vites+Fren Kolları = Shimano
Gidon GID 6061 T6 ALLOY
Sele Selle Royal Freccia
Jantlar Alexrims DC19
Lastikler CST City Traveller Classic
Elcekler SETLAZ
Eldeki imkanlarla düzgün bir bisiklet toplamak bu kadar oluyor.
Yakın zamanda güzel bir de kadro alıp, tüm komponentleri yeni kadroma taşımayı düşünüyorum...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...