Scudo Sports

Bursa'nın Kron XC 4000'i

Scudo
bir tek gidonu beğenmedim ama bisiklet çok güzel.özellikle ön amortisör ve maşa kılıfları.

@recep24ank

bunu bende önericektim.bakıyom bakıyom fox ile bu bisiklet niye bu kadar ağır diyom.meğerse lastiklerdenmiş.patlama direnci için kalın yapıyo adamlar çok ağır oluyo.

Umarım yanlış anlamazsınız beni ama seleniz sanki bisikletinizle pek uyum sağlamamış gibi geldi tabi bu benim kendi görüşüm :)
Keyifli pedallar dilerim . :)

evet bız topladık bıkeyı bende cok dedım sele uymadı dıye arkadas pet kullanmayı sevmıyor:) oyuzden bunu kullanmak zorunda lastıklere gelınce bende onlardan kullanıyorum dere tepe pedalladıgımız ıcın bunlar bıze uygun geldı

Mekan bizim mekan... Ustanın elide değdiyse gidişi bir içim su olur. Güzel bir bisklet kazasız belasız bol pedallar...

Burdan da Ustama (Esko) selamlar hayırsız çıraktan...

@madaxe

eyvallah kardes ıletecegım ıns selamınızı bırkac gunde bı gormezsek olmaz zaten esat ustayı

(link)(link)
(link)
bir kac tane foto cektım yenı onlarıda eklemek ıstedım fox amblemınıde ayarladım sonunda coook kafama takılıyordu

@CEM HELİMOĞLU

Yok kardeş ondan yana şüphem yok zaten.Bende daha iyi olduğunu söyledim :)

Bisiklet çok güzel duruyor. Ama bunun, duranı değil de gideni makbuldür, hatırlatırım. :p Gerçekten güzel bisiklet. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

@Levent ÖNDER

bursa etrafında gıdıyoruz devamlı ama cook uzun yol tecrubem olmadı hayrılsı bakalım ıbr gun oda olur ıns bu canavar ıle

onun bende daha ıyı farkına vardım kardes en kısa zamanda degıstırecem malum ogrencı olunca

bi aksilik olmaz ise seleyı SELLE İTALİA SLR modelı ıle degıstırecem yakışacak ıns tekrar foto eklerım o hali ile herkeze ıyı forumlar

güle güle kullanman dilegiyle cem.
.bir ikizide bende var...çok kullanışlı açılara sahip bir kadro ...renkleride harika.........

bende cook sevıyorum abı allah kazasız belasız bınmek nasıp etsın

Geri