Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bütçe 800TL oldu :) Yeni önerilerinizi bekliyorum.

Fat1h

Forum Demirbaşı
Tepki
561
İsim
Fatih ÇAKMAKCI
Başlangıç
1998—99
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Single Speed
Öncelikle forum tecrübesizliğim azimetine uğramış durumda olduğu için çokça soru sorduğumdan affedin :)

Arkadaşlar hafta içi 650 lira bütçe vardı bisikletçim.com'dan sedona 301 sport spariş ettim ve ilk başta göndereceklerini ellerinde stok olduğunu söylediler. Daha sonra başka bir şey sormak için aradığımda elimizde 1 tane kalmış oda teşhir ürünüymüş dediler :Skull-175 1 hafta sonra stoklarımıza girer en geç 2 haftaya elinizde olur dediler. Benim şartallerim attı düşündüm onumu bekliycem diyip iptal ettirdim.

Ve iyi oldu beklediğim bir yerden elime biraz daha para geçti bütçeyi çıtayı 800TL'ye yükselttim. Şuan kısa bir göz geçirmeden sonra Carraro SPORTİVE 221, modelini uygun bir model olarak gördüm. Birde Carraro SPORTİVE 224 var çok cırtlak ve görsellik açısından sıfır olduğu için düşünmedim bile.

Öneriler V frenli ve görsel olarakta iyi olursa sevinirim.

Carraro SPORTİVE 221 modeli dışında 800TL (10-20 liradan fazla aşabileceğimi sanmıyorum) bütçeye önereceğiniz model varmıdır. (Şehir bisikleti)

Not: Bisikletcim.com'dan yada efor bisiklet, merkez bisiklet gibi yerlerde bulabileceğim model olmalı :)

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. :)

Scudo
73 kişi okumuş 1 cevap yok ^^ Beklemedeyim.

aynı bütçe ile 800 tl ile bende carraro force 530 aldım. harika bir bisiklet tavsiye ederim.

@Özkan TATLI

disk frensiz arıyorum carraronun en büyük sıkıntısı her modele disk veya V diye seçenek getirmemiş

(link) yol ve performans olarak iyi olacağını düşünüyorum. Carraro'nun rublesi, vites sistemi bana düşük geldi. (link) 27vites pazarlık payı ile 800 tl peşinde alınır diye düşünüyorum. (link) donanım olarak 8'li sistem fena sayılmaz.Salcano modellerinide inceleyebilirsin.Kadro olarak kronun kadrosunda farklılık var. 7005 aluminyum.Salcano'nun lastikleri asfalta göre seçilen modellerde daha akıcıdır.Eski yıllara ait yabancı markalarda bayilerde indirimli olarak alınabilir.

Geri