iyi günler arkadaşlar 10 bin liralık bütçem var üst düzey dağ bisikleti almak istiyorum ama toplamalımıyım yoksa direk ugrasmadan hazır bisiklet mi almalıyım bilemedim.önerileriniz nelerdir.
dostum o kadar bütçen varsa en düşük ihtimalle sedona nın en iyi modellerinden birini al.. gerçi mtb mi alıcaksın yol mu? ama fark etmez sen yine de en düşük sedona al.. hatta sedona al yeter bence..
on bin lira bütçem var dan sonrasını okumamışım.. dağ bisikleti istiyorsun demek.. bence sedona al.. ama yok ben 10 bin liramın tamamını harcıyacam diyorsan ghost, cannondale, corratec gibi markalara bak derim.. daha önce en az bir mtb eskitmediysen de toplama alma derim.. çünkü bisiklet toplamak için biraz deneyim tecrübe bilgi vs gerekiyor diye düşünüyorum.. karar senin.
valla hocam seçenek çok tabi ama ben senin yerinde olsam
(link)
yada
(link)
malum left maşa 3 bin tl civarında.çalışması ve hafifliğide tabiki muhteşem düzeyde.baya bir hafiflik katıyor bisiklete.kadroyada söylenicek bişi yok.bunlardan birini alıp yükseltirdim.tabi BEN OLSAYDIM
beğenmedim başka şeyler vs de diyebilirsin ama herşeyden önce kesinlikle 1 tane bütün bisiklet alıp üzerine ekipman eklemek seni daha kazançlı çıkartıcak.kadro vs toplayıp ben yapiyim dersen fiyat uçar.beğenmediğin parçaları satıp değiştirmek çok daha avantajlı.0 parçayı kim olsa alır çünkü.
sana kolay gelsin.
Bana göre toplamayla uğraşmaya hiç gerek yok o paraya alınacak bisiklet zaten 100 yıl problem çıkartmaz.
Bu 4 bisikletten birini seçip keyfinize bakın.
Bmc bulabilirsen bakmanı tavsiye ederim ben çok begeniyorum fourstrike serisi var özelliklede..ama işten anlıyorsan yada yardım edecek birisi varsa toplama daha iyi olur...
(link)
Şöyle bir komedi var 10.000+ lira bütçem var diye konu açan adamlar bir daha dönüp konuya bakmıyorlar amacınız ne kardeşim? Milletle eğleniyorlar mı anlamıyorum ki. Geçenlerde de bir arkadaş var 12.000 lira bütçe yol bisikleti bakıyorum uzun turlar yapacağım diye o da kayıplara karıştı.
İşimden dolayi bakamiyorum aksamlari anca bir arkadasla pazarlik durumundayım scott rc almayi planlıyorum dediginiz insanlarla diyaloga gectim ama yazan olmadı