Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bütünleşik sele borulu kadronun avantajları?

Şerif Şentürk

Forum Bağımlısı
Tepki
749
Bisiklet
Scott
Bütünleşik sele borulu kadronun avantajları?
Yeni modellerin çoğunda bu tip kadrolar kullanılıyor bunların avnatajı ve dezavantajı nelerdir.Sadece esnemezlik içinmi yapılıyor yoksa?

Scudo
Esas maksadı ağırlık tasarrufu pekte mantıklı bir şey değil boyuna göre kestinmi bir daha geri dönüşü yok.
Farklı bir sele kullanmaya kalktığın zaman 1cm bile yüksek yada alçak olsa sele oturuş ayarını kaçırırsın.
Satmakta problem yaşarsın kırılırsa at kadroyu çöpe.

Ertuğrul'un dediği gibi ilk amaç hafiflik, zaten uygulandığı kadrolar genelde şampiyonluğa oynayan sporcular için oluyor.
Ama hafifliği sağlarken, sağlamlığı da sunabilmek için bütünleşik olması düşünülmüş.Çünkü yekpare olan birçok şey, çok parçalısından daha sağlamdır.
Tabi dezavantaj olarak amatör kullanıma, farklı kişilere göre değil.Tamamen kişisel bir kadro sahibi oluyorsun ve satmak amacıyla alınmamalıdır.

bende aslında bir ara almayı düşünmüştüm çokta dikkatimi çekti çünkü insanı bi bakıma cezbeden bi üretim tarzı ancak sonradan yukarıda yazan sebeplerden ve kendi imkanlarımla alacağım için vazgeçtim çünkü o bahsedilen ürünler sınıfının en iyisi olan ürünlerde yer almaktadır.

Bizim gibi insanlar için çok gereksiz bence.O kadar para say ve sonunda elinde kalsın.Arkamda onu karşılayacak sponsor olsa ben de talep ederdim dünya çapındaki yarışçılar gibi.

Geri