emir yakup bulut
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.378
- Bisiklet
- Ghost
sözkonusu site birkaç gün öncesine kadar forumun sponsoru idi , eğer hala öyle olsaydı bu soruyu onlara sorardım neyse şimdi sadede gelmenin vaktidir: ben bu siteden cree maarka 800 lümen ışık gücüne sahip 3.7 kafa lambası aldım ve ürün 18650 kodlu aa pillerden daha uzun bir pille çalışıyor, ürünü satın alırken buna hiç dikkat etmedim , elimdeki 2700 mahlık aa pilleri pil haznesine koymak içi açtığımda bu kötü süprizle karşılaştım ve ikinci kötü süpriz ise ürünün şarj ünitesinin fişi amerikan fişi imiş , bu fiş bizim kullandığımız standart prizlere uygun değil, gerçi internette bunlar için satılan dönüştürücüler var.
Şimdi benim elimde dizüstü bilgisayarım için aldığım üniversal şarj adaptörü var ve bu adaptörün uçlarından biri kafa fenerinin şarj girişine uygun fakat bu adaptörün üzerinde volt değerini ayarlamak için 15 volttan yanlış hatırlamıyorsam 24 e kadar değerler var fakat fenerin özelliklerinde 3.7 vlot yazıyor şimdi lafı bu kadar uzattıktan sonra nihayet soruma geliyorum bu adaptörü kullanarak pilleri şarj edebilir miyim ya da 3.7 volt neyi ifade ediyor?
Şimdi benim elimde dizüstü bilgisayarım için aldığım üniversal şarj adaptörü var ve bu adaptörün uçlarından biri kafa fenerinin şarj girişine uygun fakat bu adaptörün üzerinde volt değerini ayarlamak için 15 volttan yanlış hatırlamıyorsam 24 e kadar değerler var fakat fenerin özelliklerinde 3.7 vlot yazıyor şimdi lafı bu kadar uzattıktan sonra nihayet soruma geliyorum bu adaptörü kullanarak pilleri şarj edebilir miyim ya da 3.7 volt neyi ifade ediyor?