Scudo Sports

Büyük Adaya Bisikletle Gitmek ( Yardım )

hasancanerdogan

Aktif Üye
Tepki
27
İsim
Rize
Bisiklet
b'Twin
Merhabalar yarın arkadaslarla adaya gıtmeyı dusunuyoruz onlar oradan kıralıyacak ama ben kendı bısıkletımı goturmek ıstıyorum donuste bır sorun olurmu veyada bılmedıgım neler olabılır gıdenlerden bıraz bılgı alırsam sevınırım :)

• Beğen
Tepkiler: Elzem
Scudo
Niye özellikle dönüşü sorduğunuzu anlamadım ama yaz içinde, kalabalık bir günde 2 bisiklet götürüp getirdim. Sadece yedek lastik, kask vs almanızı öneririm. Bunun dışında özel bir tedbire gerek yok diye düşünüyorum.

Sadece faytonlara dikkat, minibüsçü gibi davranabiliyorlar.

@Kaan.Özçelik bisikletle dönüş konusunda zorluk cıkabılıcegıını duydum yanı kendı bısıkletımı gerı getırırken bırsey beyan etmeme veyada karakola ısletme durumuna gerek olup olmadıgını merak ettım aslında bırde yeedek lastıgım maalesef yok sıkıntılımı yollar acaba ?

Merhaba ben geçenlerde gittim bisikletimle sıkıntı yaşamadım. Yedek lastiği hep bulundurun patlak önleyiciniz yoksa. Ha varsa yine bulundurun. :D

@hasancanerdogan
Yok öyle bir şey. Kim demişse abartmış biraz.

Yedek lastik vs her evden çıktığınızda yanınızda olsa iyi olur, hele ada gibi dönüş saatleri motor ya da vapura bağlı bir yerde...

@barayda bu konuda kendıme kızıyorum ınatla almıyorum patladıktan sonra yanımdan ayırmam muhtemelen ustelık decathlon personelıydım :D

@Kaan.Özçelik haklısınız adada bulabılırmıyım acaba bıtane atıyım cantaya

@hasancanerdogan ben taktım ve istanbulda sürmeye başladığım ilk saat jamt tarafından yardım lastiği kısacası belli olöuyor. :D

ne olur ne olmaz diye iki dakkika karakola uğra sor adada onlar sana söyler zaten

Yazın 5 kişi bisikletlerimizle gidince bir sorun yaşamadık. Sorun olacağını sanmıyorum. İyi eğlenceler:)

• Beğen
Tepkiler: hasancanerdogan
Geri