OnurYollarda
Daimi Üye
- Tepki
- 290
- İsim
- Onur
- Başlangıç
- 1988—89
- Bisiklet
- Peugeot
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Tabiki ama tüm vapurlar ekstra1 bilet daha ücret alıyor, sehir hatları da belli saatler dısında almıyorAdaya kendi bisikletimi getirebilir miyim?
(Elektrikli bisiklet)
İBB bisiklet konusunda kötü bir performans sergiliyor bence, özendirmesi lazım aslındaTabiki ama tüm vapurlar ekstra1 bilet daha ücret alıyor, sehir hatları da belli saatler dısında almıyor
görevli çok kral adammışİBB’ye bağlı Şehir Hatları’nın resmi sitesinde sıkça sorulan sorularda bisikletler için ekstra ücret alınmamaktadır yazıyor, ki ben de çok defa bisikletle bindim herhangi ekstra bir ücret talebi falan olmadı. Hatta bir seferinde iskelede görevli arkadaş iskelede harekete hazır bekleyen feribotu daha da bekletmeyeyim diye ücretsiz bindirdi beni, “bisiklete binene adamsın feribot parasını kaçırma niyetin olmaz heralde karşıda basarsın” dedi üstüne de
Metro’ya hafta içi 7-9 ve 17-20 saatleri dışında sürekli olarak ekstra ücret ödemeden kullanabiliyorsunuz. Feribotlarda böyle bir kısıtlamayı tecrübe etmedim hiç, Metrobüs’te de benzer bi kısıtlama var sadece saatlerinden çok emin değilim. Katlanırlar için herhangi bir zaman kısıtı yok sadece katlayıp kılıfla taşımayı şart koşuyorlar o saatler arasında sanırım.
Tur yollar bisiklet için ayrıca ücret alıyor ama kamuya bağlı olan şehir hatları vapurlarında bisiklet için ayrıca Ücret alınmıyor diye biliyorum zira ben hiç ücret ödemedim..
Geçen hafta yaklaşık 25 kişilik bir ekiple gittiğimiz zaman 10-15 şeklinde bölünmemizi istemişlerdi hepimizi almamışlardı Kabataş'tan. 1 saat sonraki vapura binmiştik. Ekstra bilet basmadık ama tur biraz sekteye uğramıştı.
İBB’ye bağlı Şehir Hatları’nın resmi sitesinde sıkça sorulan sorularda bisikletler için ekstra ücret alınmamaktadır yazıyor, ki ben de çok defa bisikletle bindim herhangi ekstra bir ücret talebi falan olmadı. Hatta bir seferinde iskelede görevli arkadaş iskelede harekete hazır bekleyen feribotu daha da bekletmeyeyim diye ücretsiz bindirdi beni, “bisiklete binene adamsın feribot parasını kaçırma niyetin olmaz heralde karşıda basarsın” dedi üstüne de
Metro’ya hafta içi 7-9 ve 17-20 saatleri dışında sürekli olarak ekstra ücret ödemeden kullanabiliyorsunuz. Feribotlarda böyle bir kısıtlamayı tecrübe etmedim hiç, Metrobüs’te de benzer bi kısıtlama var sadece saatlerinden çok emin değilim. Katlanırlar için herhangi bir zaman kısıtı yok sadece katlayıp kılıfla taşımayı şart koşuyorlar o saatler arasında sanırım.
ekstra ücret yok. vapurlarda bisikletin saati de yok.