Scudo Sports

Büyükada

Yol bisikleti ile Adalar'da (sadece Büyükada değil diğerleri de) rahat sürülebilir mi? Bozuk yollar sıkıntı olur mu ki?

Scudo
@Prometheus patika yollara girmez isen pek bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum,yalnız bazı bölümlerde arnavut kaldırımı mevcut malum yol bisikletiyle pek hoş olduğu söylenemez bunun dışında yollar genel olarak düzgün,özellikle faytonların kullandığı ana yollar gayet iyi...

Adaya kendi bisikletimi getirebilir miyim?
(Elektrikli bisiklet)

Tur yollar bisiklet için ayrıca ücret alıyor ama kamuya bağlı olan şehir hatları vapurlarında bisiklet için ayrıca Ücret alınmıyor diye biliyorum zira ben hiç ücret ödemedim..

Tabiki ama tüm vapurlar ekstra1 bilet daha ücret alıyor, sehir hatları da belli saatler dısında almıyor
İBB bisiklet konusunda kötü bir performans sergiliyor bence, özendirmesi lazım aslında

Geçen hafta yaklaşık 25 kişilik bir ekiple gittiğimiz zaman 10-15 şeklinde bölünmemizi istemişlerdi hepimizi almamışlardı Kabataş'tan. 1 saat sonraki vapura binmiştik. Ekstra bilet basmadık ama tur biraz sekteye uğramıştı.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
İBB’ye bağlı Şehir Hatları’nın resmi sitesinde sıkça sorulan sorularda bisikletler için ekstra ücret alınmamaktadır yazıyor, ki ben de çok defa bisikletle bindim herhangi ekstra bir ücret talebi falan olmadı. Hatta bir seferinde iskelede görevli arkadaş iskelede harekete hazır bekleyen feribotu daha da bekletmeyeyim diye ücretsiz bindirdi beni, “bisiklete binene adamsın feribot parasını kaçırma niyetin olmaz heralde karşıda basarsın” dedi üstüne de :)

Metro’ya hafta içi 7-9 ve 17-20 saatleri dışında sürekli olarak ekstra ücret ödemeden kullanabiliyorsunuz. Feribotlarda böyle bir kısıtlamayı tecrübe etmedim hiç, Metrobüs’te de benzer bi kısıtlama var sadece saatlerinden çok emin değilim. Katlanırlar için herhangi bir zaman kısıtı yok sadece katlayıp kılıfla taşımayı şart koşuyorlar o saatler arasında sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Robert Knepper
ekstra ücret yok. vapurlarda bisikletin saati de yok.

• Beğen
İBB’ye bağlı Şehir Hatları’nın resmi sitesinde sıkça sorulan sorularda bisikletler için ekstra ücret alınmamaktadır yazıyor, ki ben de çok defa bisikletle bindim herhangi ekstra bir ücret talebi falan olmadı. Hatta bir seferinde iskelede görevli arkadaş iskelede harekete hazır bekleyen feribotu daha da bekletmeyeyim diye ücretsiz bindirdi beni, “bisiklete binene adamsın feribot parasını kaçırma niyetin olmaz heralde karşıda basarsın” dedi üstüne de :)

Metro’ya hafta içi 7-9 ve 17-20 saatleri dışında sürekli olarak ekstra ücret ödemeden kullanabiliyorsunuz. Feribotlarda böyle bir kısıtlamayı tecrübe etmedim hiç, Metrobüs’te de benzer bi kısıtlama var sadece saatlerinden çok emin değilim. Katlanırlar için herhangi bir zaman kısıtı yok sadece katlayıp kılıfla taşımayı şart koşuyorlar o saatler arasında sanırım.
görevli çok kral adammış
Bu arada benim İBB ile ilgili yorumum genel bir yorumdu, halen aynı düşünüyorum

• Beğen
Yarın ada da bisiklet turu düşünüyorum var mı gelecek arkadaşlar

Hava durumu uygulamaları yarın için yağmur olasılığı yüksek diyor. Eğer yağmurda sürmeyi sevmiyorsanız, kontrol etmenizde fayda var.

• Beğen
Yarın Istanbulda yağış %25 gibi ben bir deneyebilirim ama adalar değil tabi

• Beğen
Tur yollar bisiklet için ayrıca ücret alıyor ama kamuya bağlı olan şehir hatları vapurlarında bisiklet için ayrıca Ücret alınmıyor diye biliyorum zira ben hiç ücret ödemedim..
Geçen hafta yaklaşık 25 kişilik bir ekiple gittiğimiz zaman 10-15 şeklinde bölünmemizi istemişlerdi hepimizi almamışlardı Kabataş'tan. 1 saat sonraki vapura binmiştik. Ekstra bilet basmadık ama tur biraz sekteye uğramıştı.

ekstra ücret yok. vapurlarda bisikletin saati de yok.

O zaman, değiştirmişler, çünkü biz binerken 2 yerine 4 basmıştık, dönerken de aynışekil 4 bastık. Kendi mtblerimizle ayayorgiye çıkmıştık. Hatta bu bilet muhabbetinden sonra bir daha gitmedik. O zaman tekrar değerlendirilebilir.

bilemiyorum hiç bir zaman öyle olmadı, size ayrı bir tarife uygulanmış. yalovaya bursaya bile ido ile gittim ondan bile alınmadı.

• Beğen
Adalar da elektrikli bisiklet nasıl kiralanıyor

Dosyalar

• yuki-yk-32-greta-uc-tekerlekli-elektrikli.jpg
    yuki-yk-32-greta-uc-tekerlekli-elektrikli.jpg
    55,2 KB · Okunma: 0
Geri