Scudo Sports

Büyükçekmece

Kanka , valla iyi gelmişsin yaaa.Seni ben Pazar günü Şelale ve yaylaya çıkarken görmek istiyorum :D ...

@TREK7.3

• Beğen
Tepkiler: TREK7.3
Scudo
selam bende büyükçekmece sahilde oturuyorum aranıza katılmak isterim saygılar

merhaba,numaramı yazdım,msn yi de ve tabi buradan da haberleşebiliriz.

slm ben tüyabın olduğu yokuşu çıkmak istiyorum mimarsinanda oturuyorum acaba ne kadar kondisyon yaparsam çıkabilrim aranızda çıkabilen oldumu altımdaki biskleti saraçhaneden aldım rollex-tra diye dandik bi marka

ben geçen cuma çıktım hiç durmdan.zorlu bir yokuş.bisikletin kötüyse daha da zorlanırsın.zaman tutmadım ama gayrettepeye iki saat 45 dakikada gittim büyükçekmeceden...

@keremkeke

KEREM BEY....
BU PAZARDAN KASTINIZIN 01.06.2008 OLDUGUNDAN EMIN MISINIZ ?? YOLU KISALTMAYA GEREK KALDIMI SIZCE ???

• Beğen
Tepkiler: keremkeke
@trinity72

mert arsan ın turlarına gittiğim için biraz aksadı haftaya planlıyorum

@keremkeke

BOYLE SON ANDA YAPTIGINIZ DEISIKLIKLERDEN HABERIMIZ OLSUN AMA... OLMUYO BAKIN...BIZDE ONA GORE PROGRAM YAPICAZ AMA DIMI ???:):)

NAPALIM BIZ GIDEMIYORUZ SIZ GIDIN BARI...:)

@trinity72

ARKADASLAR....
YAZDIGIMIZ BU MESAJA HALA CEVAP GELMEDI....YA ALLAHASKINA NE OLDU HERKESE???

TRİNİTY anladığım kadarı ile grubunuz var..o halde siz düzenleyin bir şeyle emini katılan çok olur..çünkü beylikdüzünde sandığımdan çok bisikletçi var

@trinity72

''ben bu hafta kesin geliyorum'' diyen arkadaşlar olursa ben hazırım hem de kondüsyonum olmamasına rağmen :cool:

@cakmakmehmet

VALLA SU KADAR SOYLIYIM...
BEYLIKDUZUNDE BI BEN VARIM BI ELIF VAR...ETTI IKI KISI ...
ARADA BIR KEREM DE BIZE KATILMAYI DUSUNUYOR...BAZEN UC OLUCAZ...
MAHMUT ARKADASIMIZ ISINDEN DOLAYI ANLADIGIM KADARIYLA HAFTA ICI AKSAMLARI CIKAMAZ BIZIMLE ...
BIRDE SIZ OLURSANIZ MEHMET BEY ...ETTI DORT....PEKI SIZ CUMA AKSAMLARI ICIN UYGUN MUSUNUZ ??

SIZIN DISINIZDA KIMSEDEN BI CEVAP GELMEDI VALLA...:cool:

• Beğen
Tepkiler: aturkyilmaz
ben her zaman müsait olamıyorum ..saat dilim iönemli ..birde gece için gerekli donanımım yok

fakat bu grup kurulacak..eminim.. beylikdüzünden güzel bir grup çıkacak..burası şehir içine göre çok daha güzel bir mekan..özellikle trakya tarafına seyahat çok hoş olur..

@keremkeke

KEREM BEY....

MASALLAH SIZIN KONDUSYONUNUZ IYI VALLA...:D BEN GERIDEN GERIDEN GELIRIM PESINIZ SIRA DIYE SOYLEMISTIM...:D SIZIN KADAR HIZLI OLAMIYACAGIM KESIN ZATEN....

EN KISA ZAMANDA BIRARAYA GELEBILMEK DILEGI ILE...

@cakmakmehmet

MEHMET BEY ...

EGER SIZIN ICIN BI SAKINCASI YOKSA SIZIN ICIN MUSAIT OLAN GUNLERI VE SAAT DILIMINI BIZE BILDIRIRSENIZ BELKI ORTAK BI ZAMAN YAKALANABILIR....ONDAN SONRA GECE DONANIMINIZI TAMAMLAMANIZI BEKLERIZ SADECE...:D

akşamları 6 da işten çıkıyorum ..ve beylikdüzüne doğru gidiyorum..eğer grup olursa 2 -3 saat gezilebilir

ya da pazar günleri muhtemelen sabah erken saatlerde kumburgaz tarafına bir gezi olabilir..

Geri