trinity ablacım ve tüm beylikdüzü pedal severleri selam,
mehmet ağbi istikametiniz çok güzel canım çekti walla
yarın akşam trakyaya yola çıkıyorum ve pazartesi sabah tekrar istanbulda olacağım kısmetse,bu hafat bu güzel silivri turundan mahrum olacağım.
ilerki tarihlerde yapacak olduğunuz tur planlarınız varsa trakya yönüne doğru ben ve hatta "avrupa yakası" gurubundan gelmek isteyen arkadaşlarımızda olur düşüncesi ile katılmak isteriz. şööle denizli falan olsun ama azcık serinlerizz
bende kumburgazda oturuyorum burada bi arkadaşım daha var. bu yaz bisiklet turlarına bizde katılabiliriz belki ama önce bisikletleri yenilememiz lazım pek iyi durumda diiller şimdi.
Merhabalar,
Ben sinanoba oturuyorum. Yeni bisiklet alıcam. ( Bisiklet ile)Sinanobadan yenibosnaya gidip gelebilen, ayrıca her sene bisikletini haşim işcan dan alıp aldıı gibi sinanobaya giden bir insanım (!) Herkes dalga geçiyor, daha dorusu inanmıyor. . Fakat bunları yaptıım zamanlarda yeniden domuş gibi hissediyorum kendimi . Benim gibi Bisiklet kullanabilen arkadaslarla tura çıkmak isterim .Yalnız bu zamana kadar hep 20 kiloluk demir yığınları ile bunları yaptım. Şimdi almayı düşündüğüm bisiklet 14 kilo olacak sonucu düşünmek istemiyorum . Birinci gün bisiklete bindiim arkadaslarımla bir daha binemiyorum Uzun soluklu bisikletçiler arıyorum. Görüşmek üzere.