Scudo Sports

Caddebostan

Aslında onur kahraman ile gurup kuruyoruz.İstanbul xc team adında zaten konuyu açtık ve bu gurup sadece tatil ve haftasonlarında toplanabilcek (13-18 yaş arası) bu arada kask takmak zorunlu...

Scudo
Ben dün gelecektim fakat küçük bir kaza oldu bide yolları karıştırdım...
belki bu hafta içinde gelirim

merhaba 14 haziran bu akaşam 18:05 gibi caddeboztan dan katılan olursa pendiğe kadar gideceğim dönüşte atalardan ayrılmak zorundayım
gelecek olanları bekleyebilirim

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
arkadaşlar caddebostan sahilde dev ekran koymuşlar maçların olduğu günler toplanıp türkiyenin maçlarını buradan izleyebiliriz :)

Konuyu basketbol açısından mı değerlendirelim ,bisiklet yolunun işgal edilmesinden mi? :)

Çağatay AVŞAR kardeşimiz vefat edeli neredeyse 3 ay oldu...Hiçbir gelişme yok!...Katil veya katiller elini kolunu sallayarak aramızda dolaşıyorlar...
Bu nedenle "imza kampanyası" açıp,Forum yönetiminin veya içimizden birinin hazırlayacağı uygun bir metin ile birlikte Cumhurbaşkanı'na yollamayı düşünüyoruz.

Katılmak isteyen arkadaşlardan cevap bekliyoruz.

Not:Kişisel olarak "byyurt" rumuzlu arkadaşımız müracaat etmiş( https://www.bisikletforum.com/showthr...=65290&page=42 )
Geçen gün yine aynı arkadaşın açtığı "ÇAĞATAY AVŞAR için sesimizi duyuralım" ( https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=71058 ) başlıklı konu içinde mesajlaşırken, "hakano" rumuzlu arkadaşımız bir metin hazırlayıp,hep birlikte yollamamızın daha etkili olabileceğini önermişti.
Ben de moderatör arkadaşlardan birine ö.m ile durumu ilettim.Henüz bir cevap gelmedi.

--------------------------------------------------------------------------------

Selamlar hemen hemen haftaiçi hergün saat 12 civarı caddebostandan başlayıp fenerbahçe-bostancı arası tura cıkıyorum katılmak isteyen arkadaşlar varsa daha farklı rotalarada uyarım .Büyük hızlar ve mesafeler gidemiyorum henüz fakat 25-35 km arası orta tempolu sürüyorum bilgilere sunulur.

An itibari ile 79 kisinin bu basligi okuyup cevap vermemis olmasi sahsimi yepyeni sorularla kusatti!

Alper belliki senin saatlerin uygun değil okuyanlara.. Başka bir durum düşünme.. :) ikimizin çalışma saatleri nerdeyse aynı.. bazı günler sana katılabilirim istersen..

Ben de okudum konuyu İzmir'de olmama rağmen. Bu demek değildir ki o kişilerin tamamı civar semtlerde ikâmet ediyorlar. Konu başlığındaki karakter sayısı kısıtlamasından dolayı bir yere kadar okunuyor, devamını görmek için mecburen giriyoruz konuya. Benim elimden bir katkı olamayacağını gördüm ve şimdi gidiyorum bak

@alpererdem

1851 kere okunduğu halde katılım gösterilmeyen konularda var dert etmeyin :D
gün gelir gelen olur diye düşünün

Hakkaten izmirdeki arkadaslarin bu cevaplari takdire sayan saygilar sunuyorum

@alpererdem

Bugün çıkmıştım ama terslik olmazsa yarında çıkmayı düşünüyorum..

Geri