Scudo Sports

Caddebostan

Scudo
Merhaba arkadaslar, persembe aksami Caddebostan Plajyolu Cafe Nero onunde kilitli duran FUJI D6 TT marka bisikletim maalesef kilidi kesilerek calindi.

Acikcasi cok spesifik bir bisiklet baskasinda oldugunu sanmiyorum. Bisiletimin resmini gonderiye ekliyorum. Eger olurda sagda solda gorurseniz polise haber verirseniz cok sevinirim.

Calinti Bisiklet konusuna acmaya calistim ancak yetkim olmadigi icin izin vermedi. Modlar yardimci olabilirse cok sevinirim.

Dosyalar

• IMG_3588.JPG
    IMG_3588.JPG
    186,2 KB · Okunma: 44
Caddebostan sahili boyunca (veya Maltepe - Kadıköy civarları da olabilir) herhangi bi noktada güvenli olduğunu düşünülen azami 1 saat kadar bisiklet park edebileceğimiz bir yer bilen kimse var mıdır acaba?

Caddebostan sahili boyunca (veya Maltepe - Kadıköy civarları da olabilir) herhangi bi noktada güvenli olduğunu düşünülen azami 1 saat kadar bisiklet park edebileceğimiz bir yer bilen kimse var mıdır acaba?
Caddebostan da bulunan migrosun önü olabilir. Bir keresinde kilitsiz bir şekilde arkadaşım bisikletini bırakmıştı geri geldiğinde bisiklet duruyordu. Sağlam bir U kilit ile park edersen sorun olacağını düşünmüyorum. Jantlar ve sele yine çalınma risk konusu.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Geri