Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çakı tavsiyesi

@Cem cm Çok teşekkür ederim, gerçekten gerekli bir bilgiydi bu. Doğa yürüyüşü ya da benzeri sporlar için almak sadece en mantıklısı olur benim için bu durumda.

@CmlCLK İronik bir durum gerçekten. :D Baktıkça görüyorum da, bu aletler aslında "alet" yani bıçak değil. Aynı tepki'ye maruz kalmaları mantıklı değil. Gün içerisinde gayet kullanışlı olabilirler de.

Scudo
@The UGUREmin olun haddinden fazla kullanışlı oluyorlar efendim. Ama malum düzen baştansavma olduğundan... Neyse [emoji57]

Cemal Ç.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
(link)

Fiyatlar fazla ama hakkını fazlasıyla veriyor. 25 yıl garanti.
10 yılda bir değişim yapıyorum. 3. Leatherman im şuan kullandığım...
İlki pense ve törpüsü kırılmıştı.
İkincisi kargaburun gevşemişti :)
Şimdi 3. De sıra bi 10 yıl geçsin bakalım :)

@a.f.k.
Bear Grylls, sen misin? :D

Hocam, nerelere giriyorsunuz, merak ettim.

@The UGUR Bu arada yilimin 11 ayini (istisnalar hariç) Fransa'da geciriyorum. Her gun, her saat, her dakika bg. (daha uzatmak istemem :D) Leatherman Charge tti belimde geziyorum. Sadece o da degil, Ontario Rat 1 ve ufak tefek bir kac bicak daha benimle geziyor. Jandarma karakoluna dahi kac defa bunlarla girdim :) Gerci bunda benim guzel yuzum ve yakisikliligimin etkisi var sanirim :cool: Insanlar kotu olmadigimi anliyorlar :koptum:

Huntsman o kullanıyorum gayet yeterli. Onun yanında Morakniv av bıçağımı da yanımdan ayırmıyorum ( tabi av ya da kamp yaparken, aksi taktirde taşıması sıkıntı olur )

@a.f.k. Hocam alakasız olacak ama Sony teybi kaç yılında aldınız?
Bu arada tezgahınız güzel :)

Arkadaşlar Selamun Aleyküm.Bir sorum olacak profilli 28 jant için sticker arıyordum Aliexpress te bunu buldum fakat 26-27.5 arası yazıyor.Acaba Profilli jant old için mi 27.5 yazıyor?

(link)

@a.f.k. Bizde de aynı modelden var o yüzden bu kadar ilgilendim :) Bizimkinin CD okuma bölümünde ki lastikleri yılların verdiği yıpranmışlığa dayanamayıp koptular, bende idarelik ince saç tokalarından taktım :D Bir süre idare etti ama orijinal parçası gibi olmuyor.Siz böyle bir sorunla karşılaştınız mı hiç? Fotoğrafta nazar değmesin canavar gibi çalışıyor da :harika:

@Ceyhun Özkan lastikler ölmüştü benimde paket lastiği taktım öyle devam ediyordu. 2 ay öncesine kadar. :(
seti satmak zorunda kaldım malesef şimdi ne durumdadır hiç bilmiyorum...
ben verdiğimde kaset bölümü hariç herşey çalışıyordu kumandası dahil...

@a.f.k. Tamamdır hocam çok teşekkürler bir de o şekilde deneyeyim.Zamanında bir araba parasına aldıklarını söylediler bizimkiler, insan kıyamıyor :)

Crkt kiss 5500 model çakıdan arıyorum namı değer polat alemdar çakısı. Türkiyede orijinal satanı bulamadım bilen varsa aydınlatabilir mi? Ebay satışları avrupuya var sadece dolayısıyla başkasına getirtince 2 katı pahalıya geliyor

Geri