Scudo Sports

Çakma artivelo :)

Süper olmuş kesinlikle.
Şimdi 720mm düz mtb gidonu için çözümler üretmenizi bekliyoruz.

Scudo
@uguryilmaz144 Deneme yok hocam sonuç var bizde :) Genetik midir nedir bilmiyorum bizde sac işlerinde yatkınlık var. Benim dede mesleği elektrik pano imalatı. Bizde yarım mm hata hatadır. :)
Malesef okulda öğretilmeyen çok şey var sac işinde. Ben çok düzelttim yeni mezun mühendisin solid projesini. Bahsettiğin abkant bükümünde sac kalınlığını ve kalıp radüsü genelde hiçe sayılıyor ve bükümde köşeler birbirine basıp hatalı üretim oluyor. Gerçi sa işi öğrendikleri arasında en basitidir bilemiyorum orasını ama yinede okulla atölye farklı oluyor. Biz alıştık onlarda alışıyor genelde makinacılar kompleksiz adamlar olduklarından bilgi almak için çekinmiyolar gelip öğreniyorlar bizde onlardan çok şey kaptık bu zamana kadar tabi :)

@BerkEvren Mtb için fatklı bir tasarım düşünüyorum. Önümüzdeki haftada onu yapıcam bakalım :)

Memmet alibey ben alıyorum. Askılığı değil tabi bisikleti. Bir süre önce satışa çıkmıştı sanırım. Artık askıda otomatikman bizim olur. Olmasada oldurmamız lazım. Aynı şaarda oturuyoz netekim.

@mehmetsunu Abi malesef satılık olan diğeriydi bu garantiden yeni gelen :)

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@mehmet.ali

Peki bu bisiklete ne olduğunu öğrenebilirmiyim.

@mehmetsunu Buna derken? Buna bişey olmadı henüz çok şükür :)

@mehmet.ali
Memetalibey bu derken buna birşey olmasın tabi. Garantiye gidene ne olduda bu geldi memetalibey

4 senedir satışa çıkmadıysa daha da çıkmaz herhalde :(

• Beğen
Tepkiler: Santaruins
Geri