Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çakma Downhill Çabaları...

Scudo
Kardeşim yanlış anlamada ordan inmek zor mu gerçekten

• Beğen
Tepkiler: Orhan57
İkinci videonun başında görüntüyü çeken kişinin ne dediğini anlamadım.

Sövdü mü la o?

@hsnbykkls Son videodaki arkadaş çok güldürdü. Umarım bir yeri yaralanmamıştır. Başarılarınızın ve çalışmalarınızın devamını dilerim. :)

• Beğen
Tepkiler: hsnbykkls
@Yusuf Yılmazvural Söven bizden değil sanırım. Arkada 3 tane amca izliyodu onlar olabilir :)

@ahmetkya aşırı dik bi yer değil Ama ilk pedalı basmak biraz sıkıyo adamı :)

@SerkanH Son videodaki düşüşü beklemiyordum... otların içinde irice bi taş varmış tabi gözükmediği için sonuç malum :)
Zemin nemli ve otlar olduğu için yumuşak bi düşüş oldu sıkıntı yok :D

@Ebubekir valla emre zafer koşarak geldi yanıma adam harbi dostmuş demek :D

@Soner Közen iyiyim sıkıntı yok diyorum videoyu kesmiş orada :) başparmak ile onay işareti yapılır ya, öyle yapıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: arayanbulur
Harbiden çakmaymış ya :D
Sondaki vidyoyu şimdi izledim :D Akşam akşam iyi güldüm arkadaşlar :D Bence gelecek vidyolarınız en kötü bunun gibi olsun :)

Hehehe! Eglencelidir ;)
Keyifli bir baslangic yapmissiniz @hsnbykkls
@Melih Çolak önerilerine dikkat edin! DH oturarak pek yapilmaz. Inisli cikisli durumlarda tirmanirken oturup pedal atarsiniz belki ;)
Inisler icin sele borusunu indirin, ayaga kalkin, agirliginizi arkaya verin, elleriniz gidionu guzel kavrasin ama sıkıp kasmayin, birer veya max. ikiser parmaginiz frenlerde olsun ama ozellikle bisikletin kafasi asagi dikiliyken ve amortisorluyse on frene pek dokunmayin taklaya gelirsiniz ;)
Ayakta kullanmak agirklik merkezini degistirerek bisikleti daha rahat yatirmanizi sektirmenizi ve kontrolunuzu kolaylastirir!
Çim kaygandir, gevsek zemin tekeri bogar, camur zemin siddetine gore bogar - yapisir - kaydirir, ayrica camur gozlugunuz yoksa gozunuze daha kolay kacar ve gorusunuzu bozarak caninizi yakar, tas kaya sert zemin dustugunuzde incitir ve en tehlikelisi oynak taslar-kayaciklar iceren gevsek zemindir.
Ozellikle oynak taslar-kayaciklar iceren gevsek zeminlerde hiz yerine kontrole dikkat edin!
Hakimiyetiniz ve parkur deneyiminiz arrttikca hiz, ziplama hoplama vb. ile daha eglenceli olacaktir :harika:

Geri