Geronix
Aktif Üye
- Tepki
- 152
- İsim
- Muhammet
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Corelli
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Çalma ve orjinali ile ilgili görsel atayım. 😊
Çakma:
287010 dosyayı görüntüle287011 dosyayı görüntüle
Orjinal:
287012 dosyayı görüntüle287013 dosyayı görüntüle
Çakal demişkenn konu dışı ama anlatayım.
İş gereği bir tadilatta vitra marka ankastre ürün kullanacağız 4 lavabo batarya 2 duş seti, bende önceden kayıtlı olan Vitra Servis elemanını aradım dedim gel yap. "abi ben ayrıldım ama yaparım işini, kandi işimdeyim" dedi. Olur fiyat ver dedim. Adedine 1.700 istiyorlar ben sana 1.200 e yapayım dedi. 1.200x6=7.200₺ sonra kalan montajlar için de 2.000 e gelirim abi dedi. Önce tamam adresi atarım dedim. Sonra vitrayı bir arayayım dedim. Yetkili servis ankastre ürünleri adedi başına 600₺ ye yapıyor.
6x600=3.600₺
Sonraki montajları da 180₺/ad den,
6x180=1.080₺
Toplamı 4.680₺ ye garantili iş yapıyorlar.
Diğeri 9.200₺ istiyor.
İlk adama dedim ki kardeş durum böyle sen hayırdır. "abi valla ben de anlamadım çok ilginç, demek ki indirim yapmışlar" falan geveleyip durdu.
Sonra sana mahçup oldum başka işlerde çalışalım abi dedi.
Tsmma ulan dedim, 3+1 daire tesisatı malzemeli kaça yaparsın dedim. (normalde 8.000 falan dese iyi fiyat),
Abi 28.000₺ ye yapayım dedi. Normalde 32k ama bu seferlik dedi.
Yahu bunlardan çok var ama bunlara para verenler bunlardan daha fazla ki bunlar piyasada bu fiyatları çekebiliyor. İnsanlar bilinçsizce zenginleşip nasıl olsa var diye umarsızca para harcadığı için bunlar peydah oldular. Şerefsize bak sana 28k olur diyor bir de...
Bendeki bundan hocam, orijinaldir umarım.
Bu arada diğer lastikte geldi. O da böyle görünüyor. Vietnam'da üretilmiş, E4 logosu falan var. Fakat dikkatimi çeken şey lastik katlanmış halde gelmedi dümdüz çember şeklinde kargoya vermişler. Satıcı güvenilir diye
bir şey demek istemiyorum umarım orijinaldır. Şimdi tek düşüncem Continental'i mi öne taksam Maxxis'i mi?