Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çakma ürün kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Çalma ve orjinali ile ilgili görsel atayım. 😊

Çakma:
287010 dosyayı görüntüle287011 dosyayı görüntüle

Orjinal:
287012 dosyayı görüntüle287013 dosyayı görüntüle

Çakal demişkenn konu dışı ama anlatayım.

İş gereği bir tadilatta vitra marka ankastre ürün kullanacağız 4 lavabo batarya 2 duş seti, bende önceden kayıtlı olan Vitra Servis elemanını aradım dedim gel yap. "abi ben ayrıldım ama yaparım işini, kandi işimdeyim" dedi. Olur fiyat ver dedim. Adedine 1.700 istiyorlar ben sana 1.200 e yapayım dedi. 1.200x6=7.200₺ sonra kalan montajlar için de 2.000 e gelirim abi dedi. Önce tamam adresi atarım dedim. Sonra vitrayı bir arayayım dedim. Yetkili servis ankastre ürünleri adedi başına 600₺ ye yapıyor.
6x600=3.600₺

Sonraki montajları da 180₺/ad den,
6x180=1.080₺

Toplamı 4.680₺ ye garantili iş yapıyorlar.

Diğeri 9.200₺ istiyor.

İlk adama dedim ki kardeş durum böyle sen hayırdır. "abi valla ben de anlamadım çok ilginç, demek ki indirim yapmışlar" falan geveleyip durdu.

Sonra sana mahçup oldum başka işlerde çalışalım abi dedi.

Tsmma ulan dedim, 3+1 daire tesisatı malzemeli kaça yaparsın dedim. (normalde 8.000 falan dese iyi fiyat),
Abi 28.000₺ ye yapayım dedi. Normalde 32k ama bu seferlik dedi.

Yahu bunlardan çok var ama bunlara para verenler bunlardan daha fazla ki bunlar piyasada bu fiyatları çekebiliyor. İnsanlar bilinçsizce zenginleşip nasıl olsa var diye umarsızca para harcadığı için bunlar peydah oldular. Şerefsize bak sana 28k olur diyor bir de...
images (1) (13).jpeg
Bendeki bundan hocam, orijinaldir umarım.

Bu arada diğer lastikte geldi. O da böyle görünüyor. Vietnam'da üretilmiş, E4 logosu falan var. Fakat dikkatimi çeken şey lastik katlanmış halde gelmedi dümdüz çember şeklinde kargoya vermişler. Satıcı güvenilir diye
bir şey demek istemiyorum umarım orijinaldır. Şimdi tek düşüncem Continental'i mi öne taksam Maxxis'i mi?images (1) (14).jpeg

Scudo
287054 dosyayı görüntüle
Bendeki bundan hocam, orijinaldir umarım.

Bu arada diğer lastikte geldi. O da böyle görünüyor. Vietnam'da üretilmiş, E4 logosu falan var. Fakat dikkatimi çeken şey lastik katlanmış halde gelmedi dümdüz çember şeklinde kargoya vermişler. Satıcı güvenilir diye
bir şey demek istemiyorum umarım orijinaldır. Şimdi tek düşüncem Continental'i mi öne taksam Maxxis'i mi?287055 dosyayı görüntüle
Benim sipariş ettiğim race king de katlanmadan gelmişti. Üzerinde made in china yazılı idi. Bu tarz orjinali varsa bilemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Geronix
Benim sipariş ettiğim race king de katlanmadan gelmişti. Üzerinde made in china yazılı idi. Bu tarz orjinali varsa bilemiyorum.
Bir kaç fotoğrafta böyle görünüyordu. Ben de böyle bekliyordum fakat ilginç oldu. Aslında açıklama kısmında "katlanmaz" yazıyordu fakat hatalıdır diye düşünmüştüm.
1651160365737.png

Ama asıl dikkatimi çeken şey ise Maxxis'in internet sitesinde bütün ürünlerin "foldable" olması.
1651160462157.png

Çalma ve orjinali ile ilgili görsel atayım. 😊

Çakma:
287010 dosyayı görüntüle287011 dosyayı görüntüle

Orjinal:
287012 dosyayı görüntüle287013 dosyayı görüntüle

Çakal demişkenn konu dışı ama anlatayım.

İş gereği bir tadilatta vitra marka ankastre ürün kullanacağız 4 lavabo batarya 2 duş seti, bende önceden kayıtlı olan Vitra Servis elemanını aradım dedim gel yap. "abi ben ayrıldım ama yaparım işini, kandi işimdeyim" dedi. Olur fiyat ver dedim. Adedine 1.700 istiyorlar ben sana 1.200 e yapayım dedi. 1.200x6=7.200₺ sonra kalan montajlar için de 2.000 e gelirim abi dedi. Önce tamam adresi atarım dedim. Sonra vitrayı bir arayayım dedim. Yetkili servis ankastre ürünleri adedi başına 600₺ ye yapıyor.
6x600=3.600₺

Sonraki montajları da 180₺/ad den,
6x180=1.080₺

Toplamı 4.680₺ ye garantili iş yapıyorlar.

Diğeri 9.200₺ istiyor.

İlk adama dedim ki kardeş durum böyle sen hayırdır. "abi valla ben de anlamadım çok ilginç, demek ki indirim yapmışlar" falan geveleyip durdu.

Sonra sana mahçup oldum başka işlerde çalışalım abi dedi.

Tsmma ulan dedim, 3+1 daire tesisatı malzemeli kaça yaparsın dedim. (normalde 8.000 falan dese iyi fiyat),
Abi 28.000₺ ye yapayım dedi. Normalde 32k ama bu seferlik dedi.

Yahu bunlardan çok var ama bunlara para verenler bunlardan daha fazla ki bunlar piyasada bu fiyatları çekebiliyor. İnsanlar bilinçsizce zenginleşip nasıl olsa var diye umarsızca para harcadığı için bunlar peydah oldular. Şerefsize bak sana 28k olur diyor bir de...
Biraz hortlatmış gibi olacağım ama, kötü haber lastiğim gerçekten çakmaymış 😢

ÖRN: Benim ufaklık 3 yaşında. 9-18 kg oto koltuğumuz var. Ancak bir gün 15-36 kg lık bir üst level oto koltuğuna geçeceğiz. Hesap kitap yaptım. Gelecek yıl kullanmaya başlayacağımız oto koltuğunu aldım. Evde kaldırdım. Biliyorum ki bu oto koltuğu gelecek yıl X2 olacak ancak benim maaşım X2 olmayacak
Hocam koltuğu kaça, ne marka aldiniz😄 ayni durumdayiz beni de tetiklediniz.

Hocam koltuğu kaça, ne marka aldiniz😄 ayni durumdayiz beni de tetiklediniz.
Selamlar hocam. Ben iki markaya güveniyorum. Besafe ve britax. Besafe izi flex aldim ben. 3700 e geldi bana. İkisinin fiyatta kafa kafaya amazonda. Son 4-5 aylık fiyat ortalamasına göre inanilmaz indirimli degil ama pahalı da degil. Zaten takip ettiğim bir koltuktu. Belki farklı yerlerde daha uygun bulunursa vs alinabilir. Ancak iade ve müşteri hizmetleri bakımından amazon benim için tek adres diyebilirim. Satıcısı amazon olan ürünleri gözüm kapalı aliyorum.

Bisiklet.com, Shimano Türkiye'nin sitesi diye biliyorum. Sıkıntı olmaz.

BİSİKLETCOM BİSİKLET YAZILIM SAN. VE TİC A.Ş.

Yelki Mahallesi 2251 sk No:21/B
Güzelbahçe / İZMİR

Shimano Türkiye ile bir bağlantısı yok sanırım. Yalnız Shimano yetkili servisi (Shimano Service Center) ünvanları var.

Geri