Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çalınan bisikletimi bulduk ve yeniden yenilenmiş haliyle yollarda...

@canerland Tekrar merhaba,
daha önceki mesajnıza cevabımda bir kemer ile dayanımı arttırmayı deneyeceğimi yazmıştım. Alttaki fotolarda da görüleceği üzere, eşimin kullanmadığı kemerlerinden uyarlama birşeyler yapmaya çalıştım. Henüz deneme fırsatım olmadı, hafta sonu bir aksilik olmazsa -çalınmazsa :)- deneyecem. Sağlıcakla kalınız.

Dosyalar

• IMG_20161117_132401.jpg
    IMG_20161117_132401.jpg
    93,4 KB · Okunma: 115
  • IMG_20161117_132419.jpg
    IMG_20161117_132419.jpg
    75,2 KB · Okunma: 113
Scudo
Selamun aleyküm hocam , dünde beni dolandırıp bisikletimi çaldılar , nasıl buldunuz belk, benimde işime yarar...

• Beğen
Tepkiler: Tuğrul Tomba
@mavibere
Aleyküm selam, merhaba,
Geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda bulursunuz. Benim bisikletim köyümde (İzmir'in bir beldesi, yaklaşık 10 bin kişilik bir yer ve bu tarz bir bisiklet kullanan başka bir kişi daha ancak vardır) çalındı. Ben olaydan 2 gün sonra bisikletimin resmini, üzerinde köylülerimin isimlerini de etiketleyip facebook'ta paylaştım, ekran görüntüsü altta. Olaydan 4 gün sonra, paylaşımdan 2 gün sonra bisikletim bulundu. Buradan bulunmasına yardım eden tüm dostlara tekrar teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kalınız. facebook screenshot.jpg

• Beğen
Tepkiler: Savaş Acıboz
@avare Uyarınız için teşekkür ederim. Bu hafta sonu işallah deneyip bakacağım. Eğer tatmin etmezse, bisikletimin orjinal pedalları da turuncuya boyandı, onları takarım. Sağlıcakla kalınız.

@canerland @avare Merhabalar, en son mesajımın üstünden neredeyse 2 ay geçti burada yağmur, soğuk derken binme fırsatım olmadı. Bu kadar zamandır sadece bir hafta sonu binme fırsatım oldu, maalesef. Pedal kaliperleri çok güzel olmuş, ilk hareket sırasında ayağımı kalipere oturtmak, başlarda biraz zorlamıştı ama 10-15 km.den sonra iyice alıştım ve artık çok rahat bir şekilde ayağımı oturtabiliyorum. Güç aktarma konusuna gelecek olursak, arkadaşımın rockrider bisikletindekinden çok daha esnemez oldu. Acil bir durumda ise ayağımı geri çeker çekmez çok rahat çıkarabiliyorum. Eğer kilitli pedal ve bu pedala uygun ayakkabı (çeşitli nedenlerden) size uygun değilse kesinlikle tavsiye ederim. Ancak buradan kilitli pedalla bir karşılaştırma olarak algılanmamasını rica ederim. Zira kilitli pedal hiç kullanmadım. Sağlıcakla kalınız.

• Beğen
Tepkiler: canerland ve avare
@Eto3401 Valla bulunmasına sevindim ne mutlu sizin açınızdan ama ilk halinden şimdiki hali bence süper olmuş salcano küllerinden doğmuş resmen:)

hatta hatta madem amortisör beyaz elcikleri ve seleyide beyaz yapın çok daha süper olur gibime geliyor

• Beğen
Tepkiler: Tuğrul Tomba
  • Beğen
Tepkiler: Keyif adamı
@Tuğrul Tomba Aynı bisikletten bende de vardı bendeki de temmuzda çalındı ama malesef bulamadım bulduğunuza sevindim

Geçmiş olsun arkadaşım sonuçta bisikletiniz geri gelmiş, moral bozmak gibi olmasın ama renk bence kötü ama bu kadarına şükür demek lazım

@epsilon91 :( İnşallah bulunur. Geçmiş olsun.

@Savaş Acıboz Teşekkür ederim. Rica ederim, moral bozacak bir durum yok. Allah gönlünüze göre versin. Sağlıcakla kalınız.

Nasıl bulunduğuna aklım etmedi. Bir kere rengini vs. değiştirmişler. Sizin bulan bu arkadaşlar sizin bisikleti bayaaa iyi tanıyor herhalde. Kendi pisikelletim olsa anlamazdım walla helal olsun.

@Turak Çalınan yer kendi köyüm, 7-8 bin kişilik bir yer. Bu tarz bisiklete binen 1-2 kişi daha vardır.
İstediği renge boyasın ağırlıklı bisan tarzı ya da çift amortisörlü bisikletlerin kullanıldığı bir yerde bu bisiklet
dikkat çeker zaten. Böylelikle bulundu :)

Geri