Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Campagnolo Scirocco 35mm Hakkında

Fulcrum modelleri ülke içerisinde satılıyor olsa açıkçası bende tercih ederdim hem gramaj olarak az da olsa muadili Campagnolo'lara göre daha hafif hemde genel olarak yine az da olsa daha uygunlar. Açıkçası bahsi geçen sertlik benim için sorun değil tercih meselesi saygı duyarım.

• Beğen
Tepkiler: 3rsin
Scudo
Sert jant, iyi janttır. Kırılgan olmadığı sürece jantın esnemez olması tercih edilir, özellikle de arka jantta.

Konforunuz için tekerlerin biraz esnemesini istiyorsanız, jant değil lastik seçimi yaparken esneyecek ürün seçilebilir. Hem performansa olumsuz etkisi daha az olur, hem de en sert lastik bile en esnek janttan fazla esner.

Fiyatlar çokta pahalanmamış abartmayın 650 den 1200 e cıkmıs.

(link)
249 GBP fiyatı (2029 TL artı vergi)
2 adet continental gp4000 SII ile beraber araştırdım en ucuz burda hala alınır mı bu jant seti.
Bu konuyu da hortlattık ama gece gece aklımı çeliyor
Screenshot_20180924-021836.jpg

@Yoldaki SoloTürk (link) bende 1512 tl gözüküyor üzerine vergisiyle 1784 tl Lastikler zaten 500 tl civarı bence kaçırmayın.

Fih
@trainspotting35

TL fiyatlama sıkıntı var kuru ayarlamamışlar vergiyle birlikte 2600 gibi olur banka de fazla kesiyor orda yazandan, o yüzden şuan acil ihtiyacım olmadığı için janta ve lastiğe gereksiz para vermemeye karar verdim. İlgin için teşekkür ederim.

@Yoldaki SoloTürk O paralarsa alınmaz bence yurtiçinden temiz bir jant seti bakabilirsiniz ikinci el olarak. Ben bu zamlardan önce çok uygun fiyata temiz Cole Rollen Elite aldım.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@trainspotting35

Hayırlı olsun iyi günlerde eskit :)

@Yoldaki SoloTürk aktif pedal da 2500tl civarında çok pahalı yeni versiyonu 2. el temizine denk gelirsen al derim yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum bendeki eski versiyon akıcılık tatmin edici kolay kolay bakım gerektirmez sağlam esnemez jant tek kötü tarafı ağırlık 1820gr

• Beğen
@Özgünn Hem Özgünn Bey'in dediği olsun hemde jantım 1580 gram olsun dersen Cole Rollen Elite öneririm.

• Beğen
@Özgünn (link) Cole Rollen yedek parçaları da Aslı Bisikletten temin edilebiliyor. Aero profil özelliği hepimizin isteyeceği bir özellik değil ben çok rüzgarlı biryerde ikamet ediyorum hemde rüzgar çoğunlukla deniz tarafından geliyor yani yandan profilli jant benim için tehlike demek.

• Beğen
@trainspotting35 bende rüzgarlı bir yerde yaşıyorum tehlike yaratacak yükseklikte bir profil değil 35mm rüzgar hiç sorun olmadı bugüne kadar grup arkadaşlarım da 45-60mm profil arası aero jant olanlar var onlar biraz sorun yaşıyor ama oda abartılacak kadar sorun olmuyor.:)

@Özgünn Benim fikrim yinede tırmanış yapmayı seven bir arkadaşsa boşuna profil yüksekliği için 300 gram ağırlık taşımaması yönünde.

@trainspotting35 @Özgünn eski bisikletimi sattım 750 TL ye borsaya yatırım 3 yıl sonra belki trek madone alırım :) yok arkadaşlar ben vazgeçtim jantı biraz eskisin akort tutmasın gece gece aklım çelindi bian ama şuan paramı tutmaya karar verdim...

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@serhataltay sağol ben memnunum jantlarımdan jant alacak olursam elimdeki bütçeye göre yeni scirocco c17 modelini yada 45-60 mm arası yüksek profilli aero jant setini tercih ederim.

• Beğen
Tepkiler: serhataltay
Geri