Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Campagnolo Scirocco C17 mi FSA Vision TriMax 35

Anlaşılan Jant yok satmış :(

Scudo
Campy.nin benzer dizayna sahip Shamal Ultra'sını kullanıyorum..Bir önceki titanyum versiyonu 1390gr / set.. Hafif sınıfta olmasına karşın kullandığım en sağlam, esnemez ve akıcı teker setidir. Açıkcası G3 dizilimin görüntüsü estetik olarak çok hoşuma gitmiyor.. beğenen var ama benim içim hiç ısınmadı :) ama performansı iyi ve milim dahi akort sapmadı.

Bende vision trimax 35 I farklı hava ve yol koşullarında kullanma şansım oldu 2000 km nin üzerinde ve şuan için hiç bir akord kayması söz konusu değil elbette daha iyi setler mevcuttur ancak fiyat olarak bu jant seti muadilleri ile kıyaslanamaz diye düşünüyorum

sıfır ı 2000 tl dt swıslerın 2000 km kullanılmış bi janta niye bu fiyatı verelim? ayrıca burası satış yeri değil.

@Haydar1912 Vergisi ile birlikte 2400 tl ye geliyor. Zorla satılan bir ürün yok ortada isteyen alır isteyen almaz. Serhat Bey yazmış jant konusunun altına. Bisiklet başlığının altında araba satmaya çalışmamış.

@sargonnas slm siz nezaman sattınız jantı bugün çağlar abiyle sürüş sırasında karşılaştık kaç gün ile kaçırdım acaba ben almak isterdim :) alan kişi trainer için aldı diye duydum alan kişinin ismini verebilirmisiniz rica etsem mavic kysrium ile takas önermek isterim kendisine trainer da kullanıcak ise jant a yazık etmiş olur :)

Trimax’in 1500tl lik fiyati bir kampanya fiyati miydi? Benim gordugum fiyatlarin neredeyse yarisi o rakam.

@vetohan (link) (link)

Bu iki set birbiri ile karıştırılıyor olabilir mi acaba.

• Beğen
Tepkiler: serhataltay
@trainspotting35

Olabilir. Scirocco da o fiyatlarda gorunuyor zaten. Daha mantikli bir karsilastirma olurdu. Ya da biz cok buyuk bir firsat kacirdik.

@vetohan trimax 35 ilk satılmaya başlandığın da almıştım 1350 TL fiyatı vardı Erdoğanlar Bisiklette. Sonra 1 ay sonra +100 lira yaptılar.

@vetohan yanlış hatırlamıyorsam 1 nisandı.Yada bir kaç gün oynar.

• Beğen
Tepkiler: Veto8
@CeCeKa

Benim buldugum en ucuz yerde 2400’e geliyor, kargosu vergisi dahil. Iyi almissiniz. Turkiye’de bir daha stoklara girince o aldiginiz fiyatlari goremeyecegiz anlasilan.

@vetohan trimax 35 karbon olmayan model için konuşuyorsak oldukça fazla fiyat... stok girmesi durumunda kaçırmayın güzel ürün.Sitede detaylı inceleme mevcut vedat bey güzel inceleme videosu yayınlamıştı.

• Beğen
Tepkiler: Veto8
accell bisikleti ve türkiyedeki belli başlı bisiklet mağazalarını tek tek aradım stok yok. aslında cole rollen elite jantımdan çok memnunum ama birazda yüksek profil jant kullanmak istiyordum ve trimax 35 fiyat/performans açısından iyi bir seçenek idi fakat bulamadık. Tekrar stoklara girer ama fiyatlar biraz daha yüksek olur sanırım. Bu arada şu an wiggle da shimanonun yeni seri ultegra jant seti olan ultegra rs700 c30 jant seti 412 dolar ile satılıyor. Güzel bir jant setine benziyor ama yeterli bi inceleme bulamadım.

(link)

@Haydar1912

Selam. Sattığım jant Trimax 35 değil Team 30 du. Alan arkadaş trainer artı dışarda antreman için aldı. Takas yapacağını sanmam. Cumartesi günü satıldı jantlar. Grubumuz içinden bir arkadaşımız aldı.

• Beğen
Tepkiler: Haydar1912
Geri