Ben de kullananlardanım. Bir keresinde çukura öyle sert girdimki çıkan sesten sonra 2 sn boyunca acaba nezaman jant ikiye ayrılacakta takla atacağım diye beklemiştim, baya uzun süren bi 2 sn oldu Dış lastik yarıldı fakat jantın akortu dahi bozulmadı. Merlin de 260 eu gözüküyor şuan yanlışlık yoksa. 2 adet dış ve iç lastiğiyle beraber.
@vetohan vision team 35 ve trimax 35 adında iki farklı model gözüküyor. Yanlış modelin fiyatını belirtmişim sizin yazdığınız fiyat doğru olan. Yinede büyük fiyat farkı var...
Wiggle da şuan jantın aynısı 539 euro civarı vergiyle birlikte 4500 civarı fiyata geliyor. 500 TL de erdoğanlar koymuş gayet normal bence. Tabi yinede 1500 TL ile arasında 2 jant parasın fazlası var...
Verdiğiniz linkteki jantlar ucuz fiyatlı ama Türkiye'ye geliyor mu orası meçhul.
Merhaba. Ben de vision trimax 35 kullanıyorum. Bugün tırmanırken yağmura yakalandık ve döndük. Haliyle frenle indik sürekli ve kullanım şekliyle boya atması olabilir uyarısı gerçekleşti. Fakat bu derece olması normal mi? Islanınca elimi sürdüm eve geldiğimde resmen boya tamamen çıktı. Canım sıkılmadı değil.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@dodulan Sanırım ıslanınca boya atması hızlanmış ancak bu beklenen bir şey sonuçta fren yüzeyleri temperli değil boyalı zaten bu olayda olmasa bu jant 10 üzerinden 10 alabilecek bir set olurdu
Temperli boya özel bir boya çeşidi Çok daha dayanıklı ayrıca birde fosfatlama işlemi var bunda ise janta elektrik akımı veriliyor bu sayede iletken boya janta yapışıyor ve boyama işlemi homojen olarak gerçekleşiyor
Anladım. Ben jantlardan oldukça memnunum. Bisiklete süper bir akıcılık geldi. Artık varsın beyaz şeritli olsun yapacak bir şey yok. Önemli olan işlevi deyip avutucam kendimi
Şimdi bisikleti yıkayacağım zaten iyice temizlicem jantları da. Daha önce yıkarken bir sorun olmamıştı ama şimdi 15 km sürekli fren yapınca ısınıp attı demekki boya. Teşekkürler