Serdar TEBER
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.281
Merhabalar. Bir süredir yol bisikletlerine karşı bir ilgi ve istek duymaya başladım Daha yolun başındayım. Kaynak buldukça okuyorum. Sizlere bir kaç konuyu danışmak istedim.
Komponentlere baktığımızda üç marka ön plana çıkıyor.
Campagnolo: Record - Chorus - Centaur - Veloce - Mirage
Shimano: Dura ace - Ultegra - 105 - Tiagra - Sora
Sram : Red - Force - Rival
Campagnolo, bir klasik. Shimano da çok üst seviye malzemeler üretiyor. Sram da öğrendiğim kadarıyla yol komponentlerini yeni üretmeye başladı. Üst seviye bir bisiklet alacak olsanız bu komponentlerden hangilerini tercih ederdiniz veya sıralama yapsanız ilk 3 sıralamanız nasıl olurdu?
Bir de aynakolda üçlü ve ikili seçenekler var. Hangi tip neye göre tercih edilmeli?
Yurt dışından bisiklet veya kadro getirtme imkanları nasıl. Örneğin Pinarello veya Colnago bir bisiklete nasıl sahip olabilirim? :rolleyes:
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Komponentlere baktığımızda üç marka ön plana çıkıyor.
Campagnolo: Record - Chorus - Centaur - Veloce - Mirage
Shimano: Dura ace - Ultegra - 105 - Tiagra - Sora
Sram : Red - Force - Rival
Campagnolo, bir klasik. Shimano da çok üst seviye malzemeler üretiyor. Sram da öğrendiğim kadarıyla yol komponentlerini yeni üretmeye başladı. Üst seviye bir bisiklet alacak olsanız bu komponentlerden hangilerini tercih ederdiniz veya sıralama yapsanız ilk 3 sıralamanız nasıl olurdu?
Bir de aynakolda üçlü ve ikili seçenekler var. Hangi tip neye göre tercih edilmeli?
Yurt dışından bisiklet veya kadro getirtme imkanları nasıl. Örneğin Pinarello veya Colnago bir bisiklete nasıl sahip olabilirim? :rolleyes:
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.