Scudo Sports

Campagnolo veloce set

bikernomad

Daimi Üye
Tepki
216
Merhaba,
Bisikletimde vites sistemini campagnolo veloce komple set ile yenilemeyi düşünüyorum.Shimano 105 5500 ve 5600 serisini ile sram rival ve campanın bu serisini karşılaştırdım.Campa bana bir hayli sevimli geldi.Ama,campa satıcısı bizde pek az gibi .Parça desteği,fayda/maliyet kıyaslaması düşündüren noktalar.
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: hız
Scudo
Ben tavsiye ederim, Campy Veloce son derece dayanıklı ve ömürsüz bir malzemedir.
Dediğiniz doğru Türkiyede Campagnolo maalesef pek yaygın değil, fakat yedek
parçaya pekde ihtiyacınız olacağını zannetmiyorum, Veloce sizi çok uzun yıllar götürecektir.:)

Ufak bir önerim olsun, eğer imkanınız varsa Campy Centaur modeline geçin derim, çok memnun kalırsınız.

• Beğen
Tepkiler: bikernomad ve hız
Peki Veloce set bulabildiniz mi? elimde bir set veloce var ve satıyorum ben.dilerseniz yardımcı olabilirim size.

@Mustafa İçdağ

Hocam,
Centaur ile veloce arasında mekanik farkı yok gibi geldi bana.Fark sadece malzemede sanırım.
Tavsiye edebileciğiniz firma var mı?Atalay Özdemir beyi tanıyorum.İstanbulda bir firma gördüm.Ya da dışarıdan getirteceğim.

@bikernomad

İşte burada tıkandım, tavsiye edebileceğim bir firma maalesef bilmiyorum, dışarıdan getirtmek bana en mantıklısı geliyor.

Bildiğim bir şey varsa, Campagnolo' nun Amerika satış fiyatları her zaman Avrupadan düşük.

Centaur ve Veloce arasındaki fark bildiğim kadarıyla şu: Centaur Avrupa ve Amerikada amatör takımlar tarafından oldukça rağbet edilen yarış malzemeleri arasında, mekanikler Centaur modelini dayanıklılığı ve perfonmansı nedeniyle severler. Veloce daha çok Touring tercihi bir malzeme diyebilirim.
Fakat yanlış anlaşılmasın her ikiside son derece dayanıklı malzemelerdir.

• Beğen
Tepkiler: bikernomad
bende Bisikletime campagnolo record düşünüyordum oradan biraz araştırdım pedal bisiklet var istanbulda orada bütün campagnolo modelleri ve yedek parçalarına ulaşabiliyorsunuz 2008 modelleride mevcut.

• Beğen
Tepkiler: bikernomad
bikernomad bildiğim kadarıyla bu setleri satan istanbulda bir dükkan var hatta sipariş üstüne de getirtebiliyor istediğiniz şeyleri. linki özelden yolluyorum.

Geri