Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çamurluk kullanıyor musunuz?

@sarkihalindekal
aynen kardeşim bende tamda sana mesaj atacaktım şu ürün

(link)

olur mu diye.

Scudo
@aeneskral Bu bence güzel olur. Kendinden paçaları da var görünüyor. Ama yine de kullanan biri varsa sorun isterseniz.

• Beğen
Tepkiler: aeneskral
@sarkihalindekal
eyvallah çok makbule geçti. kısmet bisiklet diye bir yerde buldum. istanbul'da. arayıp konuşayım bakalım ne diyorlar.

@aeneskral Çamurluk takabiliyorsan tam çamurluk tak. Yoksa Polisport X-fighter iyidir, 75 TL olması lazımdı takımının fiyatı.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
firmayı aradım görüştüm. adam uyum sağlayacağını söyledi. fiyatı da uygunmuş inşallah çok adi bir şey değildir.

(link)

@aeneskral Ben de o siteye bakmıştım. Fiyatı çok uygun. Umarım beğenirsiniz. Deneyimlerinizi burdan paylaşırsanız sevinirim.

Arka için önerim: (link) Hem çok hafif, hem de işe yarıyor. İnternette kalıp ölçüleri falan var kendin yapmak istersen, ben aliexpress'ten 1,5-2 dolar civarına aldım bir sürü, Kadıköy civarında olsaydın verirdim denerdin bi :)

@sarkihalindekal

tabi tabi inşallah.

• Beğen
Tepkiler: sarkihalindekal
Evet sonbahar geldi konuyu güncel tutmak lazım aim çamurluk kullanan var mı

@sarkihalindekal

Spor tarzı çamurluklar genelde aynakol kısmına kadar değil de..seleye yakın bölgeden başlıyor.
Ben de satılık polisport var.
Buna çok benzerde cube çamurluk geldi onu kullanıyorum.
Polisport düşünen arkdaşlara -forumdan- herkese sıfır ayarında ve yarı fiyatına satılık.:)

Market | Sayfa 12 - BisikletForum

• Beğen
Koruma konusunda şüpheniz olmasın.
Su birikintisinden gelen sular arkaya doğru atar. Sorun olmuyor.:)

Bu türler şehir içinde koruyor mu sanırım tam çamurluk almak şart.

bu ürün nasıldır acaba?

(link)

yada şu

(link)

• Beğen
Geri