Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çamurluk Önerisi Olan Varmı ?

hasancanerdogan

Aktif Üye
Tepki
27
İsim
Rize
Bisiklet
b'Twin
Merhaba Arkadaşlar

mevsiminde artık sonbahara gelmesıyle yagmur camur baslıyor bır kac camurluk baktım ama belkı ıyı seyler bılıyosunuzdur varsa soyle tam korumalı bır camurluk onerısı olan beklerım :D

Scudo
20" çamurluk önerilerine açığım.Konuyu takip etmekteyim.

Topeak 'ın defender çamurluk seti var. XC1 / XC11 bakabilirsin bu modele. Geçen yıl kullanmıştım çok memnun kaldım. Bisiklete de ayrı bir kross havası katıyor :D

• Beğen
Tepkiler: enqinHLC
:D O ayarlarda birşey. Ama ben daha uyguna almıştım. Hatta bayağı uyguna :) (link) incelemek isteyen arkadaşlar burdan bakabilir :)

@Uğur Can S. gercekten guzelmıss fakat delta bısıkletten baktım 211 tl camurluk ıcın verıcegım fıyat en fazla 50 -80 tl arası :D

@hasancanerdogan Dolar tavan yapınca fiyatlarda yukarı çekilmiştir :| . Ben bir iki malzeme daha almıştım o sıra ama 140 -150 TL o arada birşey verdim diye hatırlıyorum. Bütçe ayırabilecek arkadaşlar için müthiş bir ürün :)

Bana da çamurluk lazım ama mtb'ye çamurluğu yakıştıramıyorum. Çok çocuksu gibi geliyor bana, neden bilemedim şimdi

(link) sanırım sundan kullanacagım :D

@bulentdasci haklısınız fakat dun sabah ıse gıderken camur adam oldugum dogrudur kolay takıp cıkarılan bırsey alıp yagmurda takmak gıbı bırsey yapacagım

@hasancanerdogan
Yani bende geçen gün çok kötü ıslandım ve mutlaka şart, özellikle sonbahar ve sonrası için, ama işte tiplerini beğenmiyorum, sanki bisikletim kros motorlarına özenen bir tipe bürünüyor. Şöyle daha orijinal ve bisikletle bütünleşen bişey yapsalar iyi olacak.

Şunları değerlendirebilirsiniz. Fiyatları iyi gibi.

(link)
(link)
(link)
(link)

Mtb bisiklet alırken yanında verilmeli bence. mtb bisikleti dediğin dağda çamurda pisliğin içinde kullanılacak bi bisiklet bunun yanına sonradan almaktansa yanında verseler hem daha uyguna gelir hem müşteri memnuniyeti olur. Örneğin biz bi çamurluğa 80 lira para verirken bu fabrikaya milyonlarca sipariş edeceği için max 20 liraya denk gelecek bi şey. :D

Çamurluk kirletme oranını decathlon gibi gösteren başka site var mı?

• Beğen
Tepkiler: bulentdasci
Geri