Arkadaşlar merhaba, yağmurlu günlerde de işe gidip gelebilmek için bisikletime çamurluk takma niyetim var. Lastiklerim 28mm genişliğinde 28". İnce, kibar ve hafif bir model arayorum. Aşağıda paylaştığım ürünlerden kullanan varmı?
(link)
(link)S
Evet onu sonradan fark ettim. Aynı ürünün 41 mm olanı 25-32mm lastikler içinmiş.İlki 18-23 mm lastik için, 28 mm lastik için fazla ince kalır.
(link)
Selam,ben bu seti kullanıyorum.Fiyatı herşey gibi epey artmış.Arka çamurluk ve göğüs koruma olarak..
Kolay takıp çıkartılıyor.Göğüs korumayı yaz kış kullanıyorum .Linkte;boyut ,ağırlık vs açıklamalar mevcut..Tabii herkesin tercihi farklı olabilir.Youtube'da tanıtım videolara mevcut.Kolay gelsin.
310027 dosyayı görüntüle
Canyonun kendi çamurluk setini kullanıyorum. kadro içindeki vidalarla monte ediliyor. arka kısma bi spacer koyup o boşlugu da düzelteceğim. görüntüsünden ve işlevinden çok memnunum.
@samet akkaya
Takıp çıkarması kolay ve yeterli koruma sağlayan bir çamurluk seti için favorim şu model:
(link)
Çok güzel stokta yokmuş . Bakınayım bundan alacağım artık. Teşekkürler
310049 dosyayı görüntüle
Yaşadığım tecrübeler;
1 numara ne kadar aşağı insede yoğun yağışta mutlaka ayaklara su sıçrıyor. Eğer kışın sürüyorsanız üşütüyor.
2 numaralı bölgeden de benzer şekilde su sprey şeklinde bacaklara geliyor.
Bunun yanına velotoze aldım giymesi binbir dert olmadı. Kışlık Northwave Celsius R Arctic GTX Winter Boots aldım ama o da üstten su alıyor bot şekilinde olduğu için içine giren su kolay kolay çıkmıyor. Bota velotoze bileklik aldım ama o da fayda etmedi.
En son elite suito aldım evde sürüyorum .
İşin şakası karşılaştığım problemlerden bahsetmek istedim. Çok soğuk değilse ass saver ile sırta çamuru engelleyip sürüş sonu kurumak daha mantıklı.
Kendi sorumu cevaplayayım belki ihtiyacı olan yada benim gibi bilmeyen olur. Sks nin 27.5 28 inç lastikler için olan modeli cok rahat oldu. Lastik genişliği 2.1 olduğundan 65 mm genişliğinde olanı almıştım. Tam oldu. 69 mm genişliğinde olanı alsaydım daha güzel de olurdu.Merhaba, Geotech Fold Up 26D Pro 26 Jant katlanır bisikletim var. Firmaya sorarak 26x2.25 lastik sipariş verdim. Havalar soğudu yağışlarda da kullanmak istiyorum. 26 inç te uygun genişlikte çamurluk yok malesef. 27.5 yada 28 uyumlu çamurluk bakabilir miyim. Uyar mı?