Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çamurluk Tavsiyesi

Merhaba, şöyle bir sele altı çantaya sahibim. Decathlondaki şu tip bir çamurluk sizce sığar mı? Değişim için bir ürün yerine bunu almayı düşünüyorum.Screenshot_20220920_142915.jpgScreenshot_20220920_143141.jpg

Scudo
Arkadaşlar merhaba, yağmurlu günlerde de işe gidip gelebilmek için bisikletime çamurluk takma niyetim var. Lastiklerim 28mm genişliğinde 28". İnce, kibar ve hafif bir model arayorum. Aşağıda paylaştığım ürünlerden kullanan varmı?

(link)
(link)S

Arkadaşlar merhaba, yağmurlu günlerde de işe gidip gelebilmek için bisikletime çamurluk takma niyetim var. Lastiklerim 28mm genişliğinde 28". İnce, kibar ve hafif bir model arayorum. Aşağıda paylaştığım ürünlerden kullanan varmı?

(link)
(link)S

İlki 18-23 mm lastik için, 28 mm lastik için fazla ince kalır.

Uzun bir süre mesaj atılmamış.

Güzel kışın yaklaşmasıyla beraber yol bisikletim için çamurluk aramaktayım. 700x23 lastik var ama 700x25'e geçeceğim . Çamurluk aramaktayım. Yardımcı olur musunuz ?

(link)

Selam,ben bu seti kullanıyorum.Fiyatı herşey gibi epey artmış.Arka çamurluk ve göğüs koruma olarak..
Kolay takıp çıkartılıyor.Göğüs korumayı yaz kış kullanıyorum .Linkte; boyut ,ağırlık vs açıklamalar mevcut..Tabii herkesin tercihi farklı olabilir.Youtube'da tanıtım videolara mevcut.Kolay gelsin.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: samet akkaya
IMG_7854.jpeg

Canyonun kendi çamurluk setini kullanıyorum. kadro içindeki vidalarla monte ediliyor. arka kısma bi spacer koyup o boşlugu da düzelteceğim. görüntüsünden ve işlevinden çok memnunum.

(link)

Selam,ben bu seti kullanıyorum.Fiyatı herşey gibi epey artmış.Arka çamurluk ve göğüs koruma olarak..
Kolay takıp çıkartılıyor.Göğüs korumayı yaz kış kullanıyorum .Linkte;boyut ,ağırlık vs açıklamalar mevcut..Tabii herkesin tercihi farklı olabilir.Youtube'da tanıtım videolara mevcut.Kolay gelsin.

Teşekkürler. Takılıp çıkarılması kolay evet ama tamamen lastiği kaplayan bir set olsa süper olur. Tak çıkar ile uğraşmam sanırım.

310027 dosyayı görüntüle

Canyonun kendi çamurluk setini kullanıyorum. kadro içindeki vidalarla monte ediliyor. arka kısma bi spacer koyup o boşlugu da düzelteceğim. görüntüsünden ve işlevinden çok memnunum.

Çok güzel görünüyor. Tam olarak bu istediğim ama hiç bulamadım. 28 jant şehir bisikleti çamurlukları var bu şekilde onlarda olmaz diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Şenol U.
@samet akkaya

Takıp çıkarması kolay ve yeterli koruma sağlayan bir çamurluk seti için favorim şu model:

(link)

decathlonda satılıyordu bi ara sks ler. en iyi çamurluk markalarından biri , tavsiye ederim.

Çok güzel stokta yokmuş . Bakınayım bundan alacağım artık. Teşekkürler

Yanılmıyorsam son gittiğimde Maltepe Park AVM içindeki Decathlon mağazasında bir takım vardı. Arayıp kontrol etmek gerekebilir.

• Beğen
SKS'ler çok pratik ancak öyle şehir bisikletindeki gibi bir koruma beklemeyin. Benim hem yol bisikletimde hem de mtbde var.

20231002_072120.jpg

res2.png
Yaşadığım tecrübeler;
1 numara ne kadar aşağı insede yoğun yağışta mutlaka ayaklara su sıçrıyor. Eğer kışın sürüyorsanız üşütüyor.
2 numaralı bölgeden de benzer şekilde su sprey şeklinde bacaklara geliyor.
Bunun yanına velotoze aldım giymesi binbir dert olmadı. Kışlık Northwave Celsius R Arctic GTX Winter Boots aldım ama o da üstten su alıyor bot şekilinde olduğu için içine giren su kolay kolay çıkmıyor. Bota velotoze bileklik aldım ama o da fayda etmedi.

En son elite suito aldım evde sürüyorum :).

İşin şakası karşılaştığım problemlerden bahsetmek istedim. Çok soğuk değilse ass saver ile sırta çamuru engelleyip sürüş sonu kurumak daha mantıklı.

Dosyalar

• res1.jpg
    res1.jpg
    22,2 KB · Okunma: 7
310049 dosyayı görüntüle
Yaşadığım tecrübeler;
1 numara ne kadar aşağı insede yoğun yağışta mutlaka ayaklara su sıçrıyor. Eğer kışın sürüyorsanız üşütüyor.
2 numaralı bölgeden de benzer şekilde su sprey şeklinde bacaklara geliyor.
Bunun yanına velotoze aldım giymesi binbir dert olmadı. Kışlık Northwave Celsius R Arctic GTX Winter Boots aldım ama o da üstten su alıyor bot şekilinde olduğu için içine giren su kolay kolay çıkmıyor. Bota velotoze bileklik aldım ama o da fayda etmedi.

En son elite suito aldım evde sürüyorum :).

İşin şakası karşılaştığım problemlerden bahsetmek istedim. Çok soğuk değilse ass saver ile sırta çamuru engelleyip sürüş sonu kurumak daha mantıklı.

bunla ilgili video yaptım ya , hiç izlemediniz mi:)
bugun yerler ıslaktı ayagımda hiç bir cover takmadım ve ıslanmadım. çamurlugun uzun olması önemli. diğer konular için videoyu paylaşayım. şunu net soyleyebilirim yagmruda benim kadar biisklet süren çok çok az kişi vardır.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
SKS marka (link) de satılıyor. Ben de SKS raceblade kullanıyorum.

• Beğen
@srdrmrs ıslanmak senin doğanda var. takipteyiz:):)

Merhaba, Geotech Fold Up 26D Pro 26 Jant katlanır bisikletim var. Firmaya sorarak 26x2.25 lastik sipariş verdim. Havalar soğudu yağışlarda da kullanmak istiyorum. 26 inç te uygun genişlikte çamurluk yok malesef. 27.5 yada 28 uyumlu çamurluk bakabilir miyim. Uyar mı?

Dosyalar

• Screenshot_20241203-211200_Chrome.png
    Screenshot_20241203-211200_Chrome.png
    108,7 KB · Okunma: 9
Son düzenleme:
Merhaba, Geotech Fold Up 26D Pro 26 Jant katlanır bisikletim var. Firmaya sorarak 26x2.25 lastik sipariş verdim. Havalar soğudu yağışlarda da kullanmak istiyorum. 26 inç te uygun genişlikte çamurluk yok malesef. 27.5 yada 28 uyumlu çamurluk bakabilir miyim. Uyar mı?
Kendi sorumu cevaplayayım belki ihtiyacı olan yada benim gibi bilmeyen olur. Sks nin 27.5 28 inç lastikler için olan modeli cok rahat oldu. Lastik genişliği 2.1 olduğundan 65 mm genişliğinde olanı almıştım. Tam oldu. 69 mm genişliğinde olanı alsaydım daha güzel de olurdu.
2.25 olan lastiklerle olmayacağını düşünüyorum. İade edeceğim.

Geri