Scudo Sports

İnceleme Çanakkale Belediyesi'nden Bisiklet Tamir Ünitesi

Mehmetg.

Aktif Üye
Tepki
301
İsim
Mehmet G.
Bisiklet
Sedona
Az önce kordonda gezerken denk geldim daha önce yoktu yeni koyulmuş. Biz bisiklet sürücüleri için düşünülmüş çokta güzel olmuş bence. Şehrin belirli noktalarına konulacak sanırım.

o6AMPR.jpg

lbkg2g.jpg

Scudo
Düşünmeleri güzel

Ne güzel şehirsin sen Çanakkale...

Her seye ve her zorluga ragmen Canakkalede yasadigimiz ve bisiklet surdugumuz icin cok sansliyiz.Tesekkurler Ulgur Baskan ve Canakkale Belediyesi

Gerçekten harika olmuş! Bu gibi şeylerin sayısı artar umarım ve tüm şehirlere yayılır. Buradan Çanakkale Belediyesi'ne teşekkür, tebrikler.

Gy4Mn7.jpg

An itibariyle tamir ünitesinin son hali.
Keşke şu güzelim ülkemizdeki ne kadar gereksiz, vatana millete 1 gram yararı olmadığı gibi daha da zararı olan insanları uzaklaştırabilsek. Bunu tekrar buraya atıp atmamak konusunda kararsızdım. Çanakkale insanı hakkında kötü intiba bırakmak istemediğimden atmayacaktım açıkcası ama bunun hiçbir şehir insanıyla ilgili olabileceğini düşünmüyorum. Böyle ayılar her şehrimizde bulunabilir. Yazık günah şu emeğe. Yazık günah şu güzel düşünceye. Yazık bu ülkeye. Haram olsun elleri kırılsın inşallah yapanın.

@Mehmetg.
Böyle olacağı belliydi. Olayı Çanakkale özeline indirgemek yanlış olur. Milletimizin genel profili tam olarak budur.

• Beğen
Tepkiler: gercek umurcan
23 Eylül de açılmış konu...
Bence gayet iyi dayanmış hala duran malzemeler var :)
Onlar da bitince tekrar foto atar mısınız?

Ne kadar insanlıktan yoksun milletimiz var varya. İlk mesajı okudum aklıma ilk ne kadar güzel olduğu değil bunu sağ bırakmazlar geldi aşağıya indim ki ne göreyim öküzler saldırmış

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
insanlık ve medeniyet bizi teğet geçmiş

Belden aşşası tutmayan gazi ye saldıracak kadar alçak insanların olduğu bir memlekette tamir standının lafı mi olur.
Bu tip insanları teşhir edip insan içine çıkamaz hale getireceksinki yapmaya cesaret edemesin.

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
Denemek amacıyla koyuldu ancak gene tahrip edildi. O yüzden şu an için tekrar koyulmayı düşünmüyor belediye.

atm lerin bile söküldüğü :confused: ülkemizde yine iyi dayanmış sağlamlarmış gerçekten o_O

İstanbul'da ETİ markası koymuştu haberlerde okumuştum.Sarı Bisiklet Projesi İle Keşke Her İle İlçede Böyle Birşey Olsa.

Geri