Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canınız bisiklet sürmek istemediğinde bisiklet sürmek için kendinizi nasıl motive ediyorsunuz?

Scudo
Istemiyorsam surmem, daha dikkatsiz olacagim icin kaza yapma riskini goze alamam
 
  • Beğen
Tepkiler: AbdullaHasan
@Ilter Elmas ben bisikleti kafayı üşütmemek için sürüyorum.Sen de bu yönde düşünürsen,elin gidona muhakkak gidecektir.
 
Aklıma sürmek gelmişse bisikleti alıp çıkıyorum. Ilk pedaldan sonra 100 km oluyor ;)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
4 5 haftadır kapı önünde duruyor, canım sürmek isteyince alıp sürüyorum.
 
Keşke bisikletlerimiz bizimle konuşabilseydi, bazen ona bakıp üzülüyorum. Hiç sesi çıkmıyor, her istediğimi yapıyor, o bi şey istesin ben de onun istediğini yapayım. Ama malesef hiç konuşmuyor.
Belki de onu fazla sürüp çok yoruyorum. Ama bana söylemezse nerden bilebilirim ki? Acaba yanına bir arkadaş getirsem, birlikte durup konuşmasalar... İster mi ki?
 
Ben bisiklete bakıyorum o bana, sonra "Bugün yapacak ne işim var? Her zaman ki gibi hiçbir şey." şeklinde kendimle konuşuyor ve ne olduğunu anlayamadan kendimi pedal çevirirken evimden çok uzaklarda buluyorum... :D:D
 
  • Beğen
Tepkiler: Burak G. ve zagnos
Öylece duruyor ama genelde akşamları sürerim veriyorum müziği bası sokak inliyor :D
 
Genelde canım bisiklet sürmek istemediği zaman, canımın hiçbir şey yapmak istemediği zaman oluyor. Böyle zamanlarda "bir şey yapmadan yatacağıma kalkıp bisiklet süreyim" diyerekten yine bisiklet sürerken buluyorum kendimi :ssrtcbya:
 
Ramazandı, işdi güçdü, diş tedavisiydi derken 45 gündür binemiyorum. Önümuzdeki hafta Konya - Alanya turu yapacağım. Bisiklet yüklü halde balkonda yatıyor. Bisikletci kardeşlerimizin ölümleri ve kampci arkadaşin vefatı beni çok düşündüryor ve canımı sıkıyor.
"Ama atın ölümü arpadan olsun" deyip yollara vuracağim kendimi. Allah büyük " görelim Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler"
 
(Diğer arkadaşlara benzer cevap olacak)
neden istemediğimiz bir şeyi yapmak için çaba sarf edeceğiz ki? hadi dersin bisiklet ile postacılık vb. iş yapıyorsundur da mecbursundur kullanmak için :)
Zoraki keyif olmaz, bisiklet keyif işi, keyfin yoksa yat uyu :)
 
Arabayla hergün 15 liralık benzin yakıyorum, bisikletle sadece 2 liralık dolmuş parası veriyorum işe giderken (terlemeyim diye). Para çok iyi bir motivasyon :D:D:kptmya::kptmya::srnsml:
 
  • Beğen
Tepkiler: suat akman
Geri