Scudo Sports

Çankırı

Mrb Ben çankırı merkez Katılmak istiyorum.. litfen iletişim kuralım..

Scudo
bende çankırı merkezdeyim :) bende katılmak istiyorum. Aslında fikrimi ÇAYASAD da ilettim . daha doğrusu yakın bir tanıdığımız müdürlerinden onunla paylaştım oda belirli bir kişi sayısı olursa neden olmasın dedi :) arkadaşlar belirli bir sayıya ulaşırsak ben iletirim çok daha güzel olur ?

bende çankırı merkezdeyim :) bende katılmak istiyorum. Aslında fikrimi ÇAYASAD da ilettim . daha doğrusu yakın bir tanıdığımız müdürlerinden onunla paylaştım oda belirli bir kişi sayısı olursa neden olmasın dedi :) arkadaşlar belirli bir sayıya ulaşırsak ben iletirim çok daha güzel olur ?

Tüm forum sakinlerine merhaba, İsmim Mert Ekic; 26 yaşındayım, 5 yıllık öğretmenim, evliyim.
2011 yazında ttnetin kampanyasında bir salcano bisiklet almıştım birde eski bir bisiklet bulup eşimle sağı solu turluyorduk ama maalesef bir kaç ay önce iki bisikletimizi de apartmanın alt katından çaldılar. Şimdi birer tane bisiklet bakıyoruz bu sefer güzel birer bisiklet almak niyetim var. bütçe olarak max 1500 tl ayırabilirim. Sizlerden yardım almayı umuyorum. Bisiklet aldıktan sonrada bisiklet turlarına katılma hayalimiz var inşallah gerçekleştirebiliriz. Herkese iyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: yasin çalış
keşke bende merkezde olsaydım, bayramörendeyim eylülden sonra şabanözünde ikamet edeceğim. Eylülden sonra şabanözüne gelin ordaki göletlere gezi düzenleyelim..

• Beğen
Tepkiler: Berkant.dogan
MErhabalar...
Düsn siparişini verdiğim ve yarın inşallah elime ulaşacak olan Carraro CRX 2012 bisikletimle aranızdayım. Bisiklet seçiminde forumdan edindiğim bilgiler oldukça yardımcı oldu. Farkında olmadan yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum :)
İlk bisikletim oluyor ve çok heyecanlıyım açıkçası. Bisikletim gelince fotograflarını da paylaşırım.
ÇAnkırı da yaşıyorum. Üroloji uzmanıyım. 37 yaşındayım...
Saygı ve sevgiyle...

Merhabalar. Bende Çankırı'da öğrenciyim. Belediye binasının arkasındaki bisikletçide güzel bisikletler var. Bütçenize göre bakabilirsiniz ordan.

Bende okul döneminde Çankırı'dayım. Katılmak isterim. Selamlar.

Bisikletleri aldiktan sonra karabuge bekleriz

@cem dilmen

Şimdiden hoşgeldiniz, yeni bisikletinizi iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

aramıza hoş geldiniz, kazasız belasız kullanmanızı dilerim. :)

hocam hayırlı olsun,hoşgeldiniz

bisikleti kaça aldınız,teşekkürler..

@cem dilmen

Hayırlı uğurlu olsun cem bey :) kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Mtb niz de bir harika dogrusu nazar değmemesi için küçük bi nazar boncuğu sticker ı şart :) :)

Selam arkadaşlar, uzunca bir süredir bisiklet sporuna iş sebebi ile ara vermiştim. 2000 - 2007 yılına kadar Tr deki dönemlerimde Adana da ikamet edip oralarda genelde aktiviteler yapardık, sonrasında Kadir usta Gürol abi ekip dağılınca bizde dağıldık :)

Şimdi Çerkeş e yerleştim ve bu sıralar güzel bir ikinci el alıp bu maceraya kaldığım yerden devam edeceğim. Gerçi hala yurtdışındayım ama izine geldiğimde en azından haftada iki gün uzun soluklu bir bisiklete binmek istiyorum. Çerkeş civarı bu spora gönül vermiş arkadaşlar var mı ?

Saygılar :in:

Ekipte var mı bir gelişme. Grup kuruldu mu arkadaşlar. Bisiklet almayı isteyen biriyim ama yalnız gezmek istemiyorum.

Geri