Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cannondale badboy 9 vs Merida crossway 100

Tepki
6
Mayıs başlarında alınmak üzere ön araştırmasını yaptığım bisikletin dışında tasarımıyla beni çok etkileyen bir modelle karşılaştım. Sizlerden istediğim yardım ise şudur ki, iki bisiklet arasındaki değerlendirmeyi, bilgilerinize&tecrübelerinize dayanarak yapmanız. Bir öğrenci için hak verirsiniz ki fiyat ve performans ön plandadır, uzun ve arazi koşullarında benim işimi en iyi görücek modeli bana kırpıp, önerirseniz sevinirim.

Merida:
(link)
Cannondale:
(link)

Scudo
ikisi de kaliteli ama ben olsam cannondale alırım. maşası düz olması da +
kadro kalitesi olarakta hissedebileceğimiz bir fark olacağını düşünmüyorum ancak cannondale sanki daha üst seviyeymiş gibi bir his veriyor bana

çok uzun yol yapmicaksan 50 km ve üzeri mesela tabiki cannondale diyorum.görüntüsü kalitesi ve sürüşü bakımından meridadan daha zevkli.donanım bakımından biraz canını sıkabilir ama düz yolda gerçekten akar gider.
merida ise daha bozuk yollarda uzun mesafelerde daha rahat olucaktır.
ben sürüş zevkinden yana olduğumdan dolayı cannondale diyorum.ama mekanik frenler can sıkabilir.

Cannondale güzelde o parayla merida crossway 300 alınır shimano slx li
(link)

Ben kadrolar hakkında çok bilgi sahibi değilim açıkcası ama kendi kadrom bana gayet sağlam bir his veriyor merida crossway 300 1013 kullanıyorum.

Son bir ekleme:Bence mekanik disk fren almayın,forumda daha öncede çok konusu açıldı tavsiye eden görmedim.
V Fren yada Hidrolik disk fren alın.

Geri