Selim kardeşim şayet görünüm sence önemli değil ise önemli değil ama suluk ve kafesi bisikleti bozmuş bence karbon suluk kafesi ve daha güzel bir suluk olabilir di bence bende snayps 105 ine bakıyorum
saygılar
ali baba
Ali baba sulukgu zaten degiştircem abatı cok abartılı bu konuda haklısın..synapse konusunda güzel tercih derim ben ikincisini alıyorum synapse ve süpersix arasında tercihte zorlandım sonunda süpersixte karar kıldım..2011 synapse ultegralıyı tavsiye ederim rengide çok hoş ama az pahalı)
güle güle kullanın güzel bisiklet gerçekten renkleri çok hoş tatlı şeker gibi bence sele ve gidon bandı beyaz olursa daha bir tatlı olur diyorum tabi sizin zevkiniz ?
Super6 de guzel ama ben sizin yerinizde olsam Synapse alirdim cunku Super6 ve Caad9 ikiside agresif tarzda yapilmis kadro acilari ile geliyor, kullanim amaclari ayni; performans/yaris. Diger yandan Synapse konfor on planda tasarlanmis kadro ile geliyor, bende olsam Synapse karbon 3 ( ultegra ) alirdim, DT Swiss R-1700 jantlar'in cikardigi CIR-CIR sesi cook hosuma gidiyor, Mavic Cosmicler gibi
TŞK ederim recep...Beyaz gidon bandı çok çabuk kirleniyor görsel olarak güzel ama çok kısa zamanda simsiyah oluyor bu nedenle ben fosforlu mavi aldım onları sarıcam mavide güzel durur diyorum
A.Selam Ozzgurr Birincisi dedigin dogru caad9 ile süpersix karekter olarak aynı agresif kadrolu daha çok yarış ve hıza endeksli bisikletler..bende daha evvel synapse ultegrayı almaya karar vermiştim ve bisikletle ilgili az araştırma yaptım haliyle almadan önce alt yapı çalışması Synapse performans bisikleti daha çok konfora dayalı yani biraz keyf sürüşü için daha uygun ve arka ücgendeki micro süspansiyondan biraz tedirgin oldum bu bisiklet tamamen karbon hepimizin bildigi gibi karbon esnemezligi ile bilinir ama bu bisiklette micro esneme var bu konuya azda olsa takıldım...Sonra synapse süpersixe göre çok basık ezik duruyor süpersix daha heybetli ve synapse kulanan kimseyi hiç görmedim yarın bir gün bu bisikleti satmakta sorun olur gibi yani ikinci eli yok gibi satmasıda zor biraz diye düşünüyorum...